2014-02-21 11:58:27
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Άγριο ξύλο με τραυματία σε κατάστημα!
Άγριος καβγάς, που οδήγησε στον τραυματισμό ενός ατόμου, εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αμαλιάδα, μεταξύ θαμώνων καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντα, στο κατάστημα μπήκε να διασκεδάσει μια παρέα νεαρών γυναικών που συνοδεύονταν από έναν άνδρα, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι από την Αμαλιάδα.

Κάποια στιγμή, και ενώ η διασκέδαση ήταν στο ζενίθ, ο άνδρας της παρέας φέρεται να ενοχλήθηκε από αδιάκριτα, όπως θεώρησε, βλέμματα προς τις κοπέλες που συνόδευε και αποφάσισε να ζητήσει το λόγο. Αυτή ήταν η αρχή φυσικά, γιατί το ένα έφερε το άλλο και ο καβγάς δεν περιορίστηκε στα λόγια αλλά επεκτάθηκε και στο ξύλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έμεινε καρέκλα και τραπέζι στο μαγαζί, αφού άρχισαν να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση και το ίδιο φυσικά συνέβη με πιάτα, ποτήρια και τα συναφή. Αποτέλεσμα του καβγά, που μετατράπηκε σε άγριο ξύλο, ήταν να τραυματιστεί ο «πρωταγωνιστής» που επιχείρησε να ζητήσει το λόγο και τελικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, με κομμένη την αρτηρία του χεριού του, είτε από μαχαίρι είτε από γυαλί. Ο τραυματίας παρέμεινε για νοσηλεία και αποχώρησε το πρωί της Πέμπτης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ