2014-02-21 13:40:22
Φωτογραφία για «Στόχος μας να τερματίσουμε»
Ο Ισπανός πιλότος δήλωσε πως για το γκραν πρι της Αυστραλίας δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις

Στους στόχους για την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 αναφέρθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τόνισε πως ο τερματισμός αρχικά στα πρώτα γκραν πρι θα πρέπει να θεωρείται ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari δήλωσε πως για το γκραν πρι της Αυστραλίας δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις, ωστόσο δήλωσε πως δε θα δουν πολλές ομάδες την καρό σημαία.

Ακόμη, ο Αλόνσο αναφέρθηκε στις δοκιμές, τονίζοντας πως οι κινητήρες της Mercedes προς το παρόν δείχνουν πολύ ανταγωνιστικοί.

«Είναι μία περίεργη κατάσταση και μία πρόκληση. Δεν είναι εύκολο να στοιχηματίσεις τι θα συμβεί στον πρώτο αγώνα στην πίστα της Αυστραλίας. Για όλες τις ομάδες θα είναι πολύ δύσκολα και κανείς δεν έχει ιδέα τι θα συμβεί στα πρώτα γκραν πρι. Ο σκοπός μας θα είναι να τερματίσουμε και αν το καταφέρουμε αυτό στους πρώτους τρεις αγώνες, τότε θα μιλάμε για ένα καλό αποτέλεσμα γιατί δεν θα είναι πολλές οι ομάδες που θα τερματίσουν. Αλλά, αυτό είναι η πρόκληση», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Mercedes:

«Είναι πολύ ανταγωνιστικοί οι κινητήρες της Mercedes, χωρίς αμφιβολία. Μετά τη Χερέθ και τις δύο ημέρες στο Μπαχρείν τα μονοθέσια που «φοράνε» αυτούς τους κινητήρες είναι πολύ γρήγορα. Ωστόσο, αυτές είναι δοκιμές και δεν ξέρουμε με τι φορτίου καύσιμων τρέχουν».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ