2014-02-21 18:07:37
Φωτογραφία για Ο Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ... ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Στο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού στα εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM", την επομένη της νίκης του «τριφυλλιού».

Ο Έλληνας τεχνικός, παράλληλα, χαρακτήρισε υποτονική την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη:

«Από την αρχή ο Σπανούλης ήταν κακός. Ακολούθησε την απόδοση που είχε και στα δυο προηγούμενα ματς στο ΟΑΚΑ. Είχε μια παρουσία τελείως υποτονική. Δεν έδειξε διάθεση να πάρει επιθέσεις στο τέλος και γενικώς σε όλο το παιχνίδι. Είτε δεν πίστευε στον εαυτό του, είτε παρουσιάστηκε έτσι γιατί έπαιξε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Δεν είχε διάθεση. Ενας παίκτης τέτοιου επιπέδου στο τέλος πρέπει να παίρνει την μπάλα μόνος του και να λέι στους άλλους κάντε στην άκρη».

-Το χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ:

«Μέσα στο γήπεδο του ο Παναθηναϊκός επιβάλλει τον ρυθμό που θέλει. Όταν το σκορ πάει χαμηλά, έχει το πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά, μετά έπεσε ο ρυθμός και δεν μπόρεσε να κάνει αυτό που χρειάζεται. Είναι δύσκολο να επιβάλλεις τον ρυθμό σου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ειδικά στο ΟΑΚΑ».

- Τη συνέχεια στη Ευρωλίγκα:

«Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν αδυναμία να παίξουν κοντά στο καλάθι. Αυτό είναι πρόβλημα και μια αμέλεια στον προγραμματισμό. Οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι οι πληρέστερες ομάδες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ