2014-02-22 10:40:10
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ Π. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Απόλλωνας Πάτρας – Ολυμπιακός, που θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Περιβόλας.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί μέχρι τρία εισιτήρια επιδεικνύοντας, ωστόσο, ισάριθμες ταυτότητες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2013 Ολυμπιακό, για την 20η αγωνιστική της BasketLeague ΟΠΑΠ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014, στις 17:00, στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό διαμορφώνονται ως εξής:

· Κερκίδα Α: 25,00€

· Κερκίδα Β: 20,00€

· Κερκίδα Γ: 15,00€

Θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός φοιτητικών / μαθητικών εισιτηρίων στην τιμή των 10,00€ (απαραίτητη η επίδειξη πάσου).

Η διοίκηση του Απόλλωνα έχει αποφασίσει την διάθεση εκπτωτικών εισιτηρίων και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στη διάρκεια της προπώλησης, για τις κερκίδες «Α», «Β» και «Γ».

Συγκεκριμένα, όσοι φίλαθλοι αγοράσουν τα εισιτήριά τους στην προπώληση, θα έχουν την παρακάτω έκπτωση:

· Για την κερκίδα «Α» 20,00€ (αντί 25,00€)

· Για την κερκίδα «Β» 16,00€ (αντί 20,00€)

· Για την κερκίδα «Γ» 12,00€ (αντί 15,00€)

Επισημαίνεται προς τους φίλαθλους που θα συνοδεύουν παιδιά μικρών ηλικιών ότι για την είσοδο και κατάληψη θέσης στο κλειστό γήπεδο είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά εισιτηρίου. Γι’ αυτό τον σκοπό ο Απόλλων Πάτρας θα διευκολύνει τους μικρούς φιλάθλους, διαθέτοντας περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων με έκπτωση (10,00€ για τον συνοδό και 5,00€ για κάθε παιδί), ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μαζί με τους γονείς τους. Τα εισιτήρια των 5,00€ αφορούν αποκλειστικά σε παιδιά, τα οποία θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικα για να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία:

1. Το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας,

2. Το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου (ώρες καταστημάτων),

3. Το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210 (ώρες καταστημάτων),

4. Το ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων),

5. Το κατάστημα «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149 και

6. Τα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κορίνθου και Γκότση (ώρες καταστημάτων)».

Η Διοίκηση του Απόλλωνα παρακαλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν για την έγκαιρη προμήθεια του εισιτηρίου τους καθώς και για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, ώστε να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Στις εισόδους θα γίνεται αυστηρός έλεγχος από την Ελληνική Αστυνομία στους φιλάθλους, ενώ θα εφαρμόζεται και το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων του Απόλλωνα Πάτρας με τη χρήση barcode.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

Σύσκεψη με θέμα τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για το παιχνίδια Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας.

Τον Απόλλωνα Πάτρας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Λιανός και ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Κώστας Καραπάνος. Στη σύσκεψη μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Θωμάς Μπεκίρης ως εκπρόσωπος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, και ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας εξέφρασε τη βούλησή της να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επικρατήσει αθλητικό πνεύμα εντός και εκτός του γηπέδου. Για το λόγο αυτό βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές και ενημερώνει τους φιλάθλους ότι:

1. Θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο από την Αστυνομία όσο και από την ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας με την οποία έχει συνεργασία ο Απόλλωνας Πάτρας

2. Θα λειτουργεί (όπως ήδη είναι γνωστό) το από το νόμο προβλεπόμενο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, για την παρακολούθηση και καταγραφή των γεγονότων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

3. Η διάθεση όλων των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερομένου και την καταγραφή των στοιχείων του στο στέλεχος του εισιτηρίου

4. Κάθε ενδιαφερόμενος φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί έως τρία (3) εισιτήρια για αντίστοιχα τρία (3) άτομα, με τις αντίστοιχες ταυτότητες.

Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις για την ενημέρωση των φιλάθλων σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν την ημέρα της διεξαγωγής του παιχνιδιού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ