2014-02-22 14:40:22
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΡΟΛ ΓΙΑ... ΟΛΑ! (ΡΗΟΤΟ)
Μια ενδιαφέρουσα και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη για τα όσα πέρασε παραχώρησε στην "telegraph.co.uk", ο Ρόι Κάρολ, του οποίου μερικές ατάκες έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα προβλήματα κατάθλιψης, αλκοολισμού και τζόγου που αντιμετώπισε, αλλά μίλησε επίσης για την επάνοδό του σε κάθε τομέα της ζωής και φυσικά στο ποδόσφαιρο.

Η συνέντευξη δόθηκε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Κάρολ αγωνίστηκε κάποια περίοδο στους πρωταθλητές Αγγλίας. Από τα λεγόμενά του, είναι ξεκάθαρο πόσο σημαντική έχει γίνει η ζωή για αυτόν, αλλά και πόσο πολύ έχει αλλάξει.

«Βλέπεις παίκτες που μένουν εκτός αγωνιστικών χώρων για 1.5 χρόνο και μετά τους βρίσκεις στο προσκήνιο. Παρακολουθώ τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον αρχηγό του Ολυμπιακού, που δουλεύει συνεχώς και προσπαθεί. Όταν κοιτάω πίσω, εύχομαι να είχα κάνει το ίδιο, αλλά αντιθέτως, με κατέβαλε ο αλκοολισμός», αποκάλυψε ο Κάρολ σχετικά με τον τραυματισμό που ευθύνεται για την άσχημη πορεία που πήρε η ζωή του, συνεχίζοντας από εκεί και πέρα, λέγοντας ότι τη φετινή σεζόν θα συμπεριφερόταν διαφορετικά αν ήταν πιο νέος, δείγμα της τεράστιας αλλαγής του.


«Αν ήμουν νεώτερος θα παραπονιόμουν, θα φώναζα, θα έκλαιγα. Αλλά έχω ωριμάσει και βλέπω πιο ανοικτά τον χώρο του ποδοσφαίρου. Παίρνω τον χρόνο μου αυτή την περίοδο, αναγνωρίζοντας ότι πολλά μπορούν να γίνουν σε θέματα αρρώστιας ή ασθένειας. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, άρα είμαι πιο ήρεμος, πιο χαλαρός. Δεν πανικοβάλλομαι όπως κάποτε».

Αφού είπε μια ατάκα για τον Αλέκο Ράντο, ότι: «Μας προπονεί πολύ σκληρά, έχετέ μου εμπιστοσύνη σε αυτό», συνέχισε λέγοντας για το τι θα γίνει σχετικά με την καριέρα του.

«Κοιτάξτε τον Μπραντ Φρίντελ πώς περιποιείται τον εαυτό του. Κάθε ημέρα εδώ, έχω την αίσθηση ότι γίνομαι δυνατότερος».

Για την αποχώρηση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε. «Είναι σαν να έφυγε ο Ερίκ Καντονά. Οι φίλαθλοι αναρωτήθηκαν ποιος στην ευχή θα τον αντικαθιστούσε, αλλά οφείλεις να προχωρήσεις. Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρουν τι πρέπει να γίνει».

Τέλος, κατέληξε με μια νότα αισιοδοξίας, όπως αισιόδοξη είναι η ζωή του από ένα σημείο και μετά, καταλήγοντας ότι όποια επιλογή και να έκανε, ήταν η σωστή. Προφανώς και αυτή να έρθει στον Ολυμπιακό. «Λέω συνεχώς στο στενό μου περιβάλλον ότι θα ήθελα να ήμουν ένας που θα έχει αγωνιστεί σε 600 ή 700 παιχνίδια και όχι μόνο 100. Μπορεί να έχεις κερδίσει τρόπαια, αλλά στην τελική, αν δεν έχεις παίξει κι εσύ, νιώθεις πως δεν αποτελείς μέρος. Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν είχα μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, πιστεύω ότι έκανα τις σωστές επιλογές. Πάνω απ' όλα, η ζωή μου πήρε τη σωστή κατεύθυνση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ