2014-02-22 15:34:14
Φωτογραφία για ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ : ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος δήλωσε έντονα ευαισθητοποιημένος από τα προβλήματα που βιώνει ο τόπος του τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βοηθούν πάντα τους έχοντες ανάγκη.

Ως ένας άνθρωπος που κατάγεται από την Κεφαλονιά και που έχει ακόμα σχέσεις αλλά και σπίτι εκεί ο Γεωργάτος είχε έναν παραπάνω λόγο να μιλήσει για τα προβλήματα του τόπου και την προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικότερα επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια σπεύδει σε όλα τα μέρη της Ελλάδος να βοηθήσει ανθρώπους που περνούν δύσκολες καταστάσεις και το έχουν ανάγκη. Εγώ σαν Κεφαλλονίτης θα ήθελα να πω δυο σημαντικά πράγματα για την πατρίδα μου: ο πρόεδρός μας ξέρετε ότι είναι πολύ ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα και δεν προχωρά σε αυτές τις πράξεις για να ακούσει 'ευχαριστώ', αλλά το κάνει γιατί το αισθάνεται.

Θέλω να γνωρίζουν όλοι οι Κεφαλλονίτες κι όλος ο κόσμος ότι θα πρέπει να τον ευχαριστούμε, όχι μόνο για την οικονομική ενίσχυση, αλλά για τον χαρακτήρα του. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο άνθρωπο, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα όσους είναι κοντά του κι αποτελεί πρότυπο ανθρώπου που ηγείται μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Είναι καθημερινά δίπλα στα προβλήματα του κόσμου.


Ως Κεφαλονίτης κι εγώ όταν άκουσα για τη βοήθεια του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού προς την Κεφαλονιά, ανατρίχιασα, γιατί καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος που γνώρισα ως πρόεδρο είναι ακριβώς αυτός που πίστευα, όπως αποδεικνύει με τις πράξεις του και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ