2014-02-22 16:14:13
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
Για τη νίκη της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ στην έδρα της Αναντολού Εφές και το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο παίξαμε πολύ άσχημα. Είμαι ικανοποιημένος με την επιθετικότητα των παικτών μου. Αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για την απόδοσή τους. Αν θέλουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα, πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Θα έχουμε προβλήματα στα μελλοντικά ματς αν παίζουμε έτσι. Ξεκινήσαμε τον αγώνα πολύ αργά και άσχημα. Δεν βάλαμε ενέργεια στο παρκέ.

Αφήσαμε την Αναντολού Εφές να σκοράρει πολύ εύκολα. Μετά, βρήκαμε το ρυθμό μας λίγο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν και μας υποστήριξαν. Περιμένω το ίδιο και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Πιστεύω ότι κάθε ομάδα στον όμιλο έχει την ευκαιρία της για την επόμενη φάση. Μόνο μία ομάδα έχει κερδίσει και τα επτά παιχνίδια. Οι υπόλοιπες είναι κοντά η μία στην άλλη», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ