2014-02-22 18:59:33
Φωτογραφία για ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ... ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Μεγάλη ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τον Ατρόμητο έχασε η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού.

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να είχαν την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά «κόλλησαν» τελικά στο 0-0, χάνοντας παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι δεν είχε πάρα πολλές φάσεις, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που πίεζε την αντίπαλη εστία. Στο 35' απείλησε με σουτ του Γκλεγκλέ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει, ενώ στο 53' ο Κωστανάσιος μπήκε μέσα στην περιοχή και ανετράπη και αντί για πέναλτι, «κιτρινίστηκε» ο παίκτης του Θρύλου. Από εκεί και πέρα, χάθηκε μια ευκαιρία με τον Γκλεγκλέ στο 55', αλλά η φάση που θα έκρινε τα πάντα, έγινε στις καθυστερήσεις.

Ο Αγιώτης εκτέλεσε φάουλ και ο Καμπετσής προσπάθησε με δύο σουτ να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο απομάκρυναν πάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί, ενώ στο δεύτερο η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Κάπως έτσι λοιπόν χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να βρίσκεται στην κορυφή μετά από 17 αγώνες, έχοντας 40 βαθμούς, ενώ ο δεύτερος Ατρόμητος ακολουθεί με 34.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Αγγελόπουλος Ι., Αγγελόπουλος Α. (74' Μανωλάκης), Αγιώτης, Αμπάρα, Τουλκερίδης, Τσιπιρτίμης (77' Νικούλης), Ασημάκης, Γκλεγκλές, Ξενιτίδης (56' Καμπετσής), Κωστανάσιος (64' Λένας)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ