2014-02-22 23:01:21
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΠΡΩΤΟ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΣΕΠΟΒΙΤΣ!
Το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του πέτυχε ο Μάρκο Σέποβιτς στο Ηράκλειο και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, το οποίο όμως, οφείλεται, όπως τόνισε ο ίδιος, στις εξαιρετικές πάσες που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος φορ του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του ματς στο «Γεντί Κουλέ» «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για το πρώτο χατ τρικ της καριέρας μου. Προπονούμαι πολύ σκληρά και δουλεύω καθημερινά και περιμένω ν’ αγωνιστώ έστω και πέντε λεπτά», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι πέτυχε τρία γκολ σε τρεις τελικές προσπάθειες που είχε, είπε: «Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Χωρίς τις δικές τους μπαλιές δεν θα είχα πετύχει κανένα γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω να δέχομαι τέτοιες πάσες».

Για την κατοχή του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε το 73%, τόνισε: «Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ για το ματς και γνωρίζαμε ότι η καλή κυκλοφορία θα ήταν αυτό που θα μας βοηθήσει. Αγωνιστήκαμε σε μία δύσκολη έδρα. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δίνουν ώθηση στην ομάδα τους. Εμείς, όμως, ξαναλέω ήμασταν προετοιμασμένοι και μετά τα δύο γρήγορα γκολ όλα ήταν πιο εύκολα».


Για το ροτέισον που κάνει τον Μίτσελ, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί έχουμε 25-27 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περιμένουν όλοι την ευκαιρία τους. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε ν’ αλλάζουμε πρόσωπα».

Για τους ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας που διαθέτει ο Ολυμπιακός, όπως ο Σαβιόλα και ο Ιμπαγάσα και αν αυτό τον βοηθάει για να γίνει καλύτερος, υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό. Δεν θα ήμασταν, εμείς οι υπόλοιποι, σε αυτό το επίπεδο. Διαθέτουμε τέσσερις επιθετικούς και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

Τέλος για το επικείμενο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ, τόνισε: «Είναι γνωστό ότι σε κάθε ματς βάζουμε πολλά γκολ. Το πιο σημαντικό όμως είναι που καταφέρνουμε και διατηρούμε καλό παθητικό. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε καλή άμυνα και όλοι μαζί μετά καλή επίθεση. Θα είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για μας, καθώς θ’ αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ, τον ΠΑΟ και στη συνέχεια έχουμε τον ΠΑΟΚ. Εμείς δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να είμαστε πάντα μέσα στους στόχους μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ