2014-02-23 07:19:06
Φωτογραφία για Σαράντα ώρες κοινωφελούς εργασίας για τον Μπίμπερ
Ο εισαγγελέας της Φλόριντα φέρεται να είναι έτοιμος να αποσύρει τη μήνυση, αν ο Μπίμπερ συμφωνήσει να υποβληθεί σε τυχαίο έλεγχο για ναρκωτικά και να εκτελέσει 40 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Οι εισαγγελείς ζήτησαν από τον Μπίμπερ όχι μόνο τις 40 ώρες εργασίας, αλλά και να παρακολουθήσει μαθήματα εκπαίδευσης κατά του αλκοόλ αλλά και να παραβρεθεί σε συγκεντρώσεις όπου γονείς και φίλοι θυμάτων θα μιλούν για τις επιπτώσεις της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ως εκ τούτου, ο τραγουδιστής θα πρέπει να κυκλοφορεί με μια ειδική συσκευή ανάφλεξης που θα εγκατασταθεί στο αυτοκίνητό του για τρεις μήνες.

Επιπλέον, ο Μπίμπερ θα πρέπει να υποβάλλει το πρόγραμμα ταξιδιών του και των περιοδειών του στο δικαστήριο της Φλόριντα, ώστε να μπορεί να υποβληθεί σε τυχαία τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεται (με δικά του έξοδα) για εννέα μήνες.


Στο μεταξύ, ο Μπίμπερ φαίνεται να είναι σε διαμάχη με την αστυνομία της Φλόριντα, για ένα βίντεο που τον δείχνει στην τουαλέτα, στο κελί της φυλακής, μετά την σύλληψή του για την οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η αστυνομία του Μαϊάμι έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα βίντεο από τη σύλληψη του ποπ σταρ, που δείχνει τον 19χρονο να του κάνουν σωματικό έλεγχο στο αστυνομικό τμήμα.

Αυτό όμως που φοβάται περισσότερο ο νεαρός, είναι ένα ακόμη πιο ενοχλητικό βίντεο που τον δείχνει στην τουαλέτα ενώ οι δικηγόροι του ζητούν να απαγορευτεί η δημοσίευσή του, γιατί δείχνει τα «απόκρυφα» σημεία του.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, το βίντεο δείχνει τον Μπίμπερ σε «διάφορες στιγμές την ώρα που γδύνεται ενώ αποκαλύπτονται σημεία του σώματός του».

Μια πηγή που είδε το βίντεο δήλωσε στο δίκτυο TMZ «ο Τζάστιν φαίνεται να σκοντάφτει την ώρα που υποβάλλεται σε τεστ. Σαν να έχει πρόβλημα ισορροπίας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ