2014-02-23 12:14:35
Φωτογραφία για Λουράντος - Μακρή στον Real FM: «Επιμένει η κ. Μακρή, υπάρχουν 500 εμβόλια στο Υπουργείο, κανείς δε μας τα ζήτησε!»
Η κόντρα φαίνεται ότι συνεχίζεται. Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Real FM έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΦΣΑ κ.Κων/νος Λουράντοςεκπροσωπώντας τους φαρμακοποιούς.

Η κ. Μακρή επέμενε σε όσα ισχυρίστηκε χθες, ενώ υποστήριξε ότι υπήρξε καταγγελία σχετικά με το ότι οι φαρμακοποιοί δε διαθέτουν τα αντιγριπικά λόγω χαμηλού κέρδους.

Υποστήριξε επίσης ότι στο υπουργείο Υγείας υπάρχουν ... αδιάθετα περίπου 500 αντιγριπικά για όποιον χρειάζεται εμβολιασμό. Ως φαρμακοποιοί βέβαια γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η οδός διάθεσης όλων των φαρμάκων ασφαλώς και δεν είναι το Υπουργείο Υγείας αλλά οι κατά τόπους φαρμακαποθήκες, στις οποίες δεν υπάρχει ούτε ένα εμβόλιο από τα τέλη Νοέμβρη. To φαινόμενο δεν είναι τωρινό ούτε μόνο ελληνικό, καθώς η παραγωγή εμβολίων παγκοσμίως τη φετινή χρονιά ήταν μειωμένη κατά 30% όπως υποστήριξε λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Κυριάκος Θεοδοσιάδης.

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση:
Farmakopoioi
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΙΡΝΕΙ... ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΙΡΝΕΙ... ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ