2014-02-23 18:32:26
Φωτογραφία για ΤΗΝ... «ΠΑΤΗΣΑΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΝΕ! *VIDEO HIGHLIGHTS*
Εντός έδρας «στραβοπάτημα» για τον Παναθηναϊκό ενόψει Καραϊσκάκη, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» αν και πήραν το προβάδισμα με γκολ του Πράνιτς στο 20ο λεπτό, έδωσαν δικαιώματα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που δεν τους συγχώρεσε. Ο Μπαντιμπανγκά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48’) εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην περιοχή του Καπίνο και με κοντινό σουτ έκανε το 1-1. Οι παίκτες του Αναστασίου εμφανίστηκαν με αλαζονική διάθεση και... το πλήρωσαν!

Εννοείται βέβαια πως οι "πράσινοι" έχουν, όπως το συνηθίζουν άλλωστε, πολλά παράπονα από την διαιτησία του Δελφάκη και πάλι "κλαίγονται" ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν εκτός εαυτού με τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης και με την λήξη του ματς όταν κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο στην κάμερα της Nova τόνισε: «Επειδή είμαι πολύ εκνευρισμένος το μόνο που θέλω να πω είναι ότι στο γήπεδο σήμερα ήταν ελεύθεροι σκοπευτές. Ήρθαν από το Κίεβο ελεύθεροι σκοπευτές για να εκτελέσουν την αποστολή τους»!

Δείτε τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εργοτέλη, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ