2014-02-23 22:50:59
Φωτογραφία για Δήμος Δάφνης – Υμηττού / Βαθύ ρήγμα στην παράταξη του Δημάρχου, Μιχάλη Σταυριανουδάκη...!!!
Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Ο Παναγιώτης Κωστάκης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δάφνης Υμηττού, θα διεκδικήσει το Δήμο κόντρα στον νυν δήμαρχο Μιχάλη Σταυριανουδάκη.! 

Ο δήμαρχος, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, φάνταζε αμέριμνος, ατάραχος έως και πλήρως καθησυχαστικός. ‘Όλα πήγαιναν κατ ευχή. Κι όπως ο δήμαρχος διατεινόταν είχε συμπληρωθεί το σύνολο των μάχιμων υποψηφίων συμβούλων για την εκλογική μάχη του προσεχούς Μαΐου.!  

Κι ωσάν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο εν ενεργεία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Παναγιώτης Κωστάκης, ετοιμάζεται να κατέλθει ως επικεφαλής νέας παράταξης για να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο απέναντι στον κ. Σταυριανουδάκη. Προς τούτο, δε, έχουν διεξαχθεί, κατ εντολή του κ. Κωστάκη, δύο δημοσκοπήσεις με στόχο να «μετρηθεί το πέρασμα» του εγχειρήματος στην τοπική κοινωνία.  

Τα στοιχεία της δημοσκόπησης έμειναν στο συρτάρι. Ωστόσο, ο εν δυνάμει υποψήφιος…, υποψήφιος δήμαρχος «μετρήθηκε» με αισιόδοξα μεγέθη στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Υμηττού αλλά με πολλή απαισιόδοξα στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Δάφνης.


Ωστόσο, στα γραφικά ταβερνάκια της πλατείας Υμηττού, συζητείται έντονα πως ο κ. Κωστάκηςέχει ήδη πάρει με το μέρος του 2 εν ενεργεία αντιδημάρχους της διοίκησης Σταυριανουδάκη οι οποίοι φέρονται έτοιμοι να τον ακολουθήσουν στην νέα του δημοτική πορεία.

Επιπλέον, δε, οι πιο ευφάνταστοι σεναριογράφοι επιμένουν πως στα « σκαριά βρίσκεται συμφωνία » με τον παλαιό κι επί 16 χρόνια δήμαρχο Υμηττού, τον Δημήτρη Αργιανά, να συνεργαστεί, ως συνιδρυτής,  με την υπό εκκόλαψη δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Κωστάκη. 

Από την πλευρά του Παναγιώτη Κωστάκη, εν ενεργεία προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, λανσάρεται η μομφή, κατά του Δημάρχου Μιχάλη Σταυριανουδάκη, της πλήρους αθέτησης των πριν τις εκλογές του 2010 συμπεφωνημένων.! 

Παράλληλα, του προσάπτεται μια διαρκής και πολιτικά αήθης προσπάθεια να οικειοποιηθεί το έργο ανάπλασης της πλατείας Υμηττού. Ένα έργο που είχε διεκδικηθεί και δημοπρατηθεί επί δημαρχίας Χρήστου Ζούπα και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.  

Όπως όλα, μέχρι τώρα, δείχνουν το ρήγμα στην παράταξη του Μιχάλη Σταυριανουδάκη θα είναι καθοριστικό στην έκβαση του εαρινού εκλογικού αγώνα.!

                                                     Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ