2014-02-24 09:03:08
Φωτογραφία για Στα χέρια της τρόικας οι αλλαγές στη φορολογία, θα εγκρίνουν;
Στην κατάργηση της υποχρεωτικής καταβολής των 10 ευρώ κατά την υποβολή της περιοδικής δήλωσης του ΦΠΑ, ταυτόχρονα με τη μείωση των προστίμων για μη εμπρόθεση υποβολή των εν λόγω δηλώσεων κλπ... αλλά και τη θέσπιση πλαφόν 30.000 ευρώ στις περιπτώσεις επιτηδευματιών που δεν εκδίδουν αποδείξεις, προχωρά άμεσα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Ο «φάκελος» των νέων φορολογικών αλλαγών θα τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, προκειμένου να λάβει το πράσινο φως από τους δανειστές και να κατατεθούν οι σχετικές ρυθμίσεις στη Βουλή, ώστε να ισχύσουν άμεσα καθώς οι ισχύουσες ρυθμίσεις έχουν «μπλοκάρει» αγορά και φορολογικές αρχές.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση ετοιμάζει γενικότερες αλλαγές στη φορολογία για το 2015 και μετά, εφόσον συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια η δημιουργία ικανοποιητικού πρωτογενούς πλεονάσματος . Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, η εντολή που έχει δοθεί είναι όπως ξεκινήσει η διαδικασία μείωσης των φορολογικών συντελεστών στο εισόδημα, στα κέρδη των επιχειρήσεων, στο Φ.Π.Α., αλλά και στις επιβαρύνσεις στα ακίνητα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ