2014-02-24 12:40:20
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ... ΡΟΪ ΚΑΡΟΛ!
Συνεντεύξεις σε αγγλικά δίκτυα έδωσε ο Ρόι Κάρολ για το μεγάλο αυριανό παιχνιδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ του Ολυμπιακού που έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στη Γιουνάιτεντ μίλησε στο BBC και στη Mirror εκθειάζοντας την Ελλάδα και το σύλλογό του.

Μερικά αποσπάσματα από τις αναφορές του Κάρολ:

«Είναι μια δύσκολη σεζόν για την Μάντσεστερ στην Αγγλία, δείχνει πολύ νευρική. Συνήθως έβαζε γκολ στο τέλος και νικούσε, τώρα δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά και χάνει βαθμούς. Είδαμε με τους συμπαίκτες μου το ματς με την Φούλαμ και εκπλαγήκαμε με το γκολ στο τέλος.

Αυτό μας δίνει ελπίδα ότι ακόμη και οι καλύτεροι μπορεί να νικηθούν. Έτσι αντιμετωπίζουμε το ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι στα καλύτερά της αυτή την εποχή.

Είναι σημαντικό να έχουμε κάτι μαζί μας για τη ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ. Να μη δεχτούμε γκολ στο πρώτο ματς και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.


Ξέρω, όμως, ότι στη μέρα τους παραμένουν εξαιρετικοί παίκτες. Προκρίθηκαν άνετα στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν κάνεις το παραμικρό λάθος θα σου βάλουν γκολ.

Είναι σημαντικό για τους Έλληνες που έρχεται η Γιουνάιτεντ. Η οικονομική κατάσταση δεν είναι καλή και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ξκεχαστεί για λίγο από όλα αυτά.

Το κοινό μας είναι πολύ παθιασμένο. Το γήπεδο γεμίζει με 32.000 οπαδούς, αλλά νομίζεις ότι είναι 60-70 χιλιάδες.

Δεν νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ θα πάθει το ίδιο όπως η Λίβερπουλ . Μετά από μια σειρά τίτλων, δηλαδή, να σταματήσει ξαφνικά να τους κατακτά. Για οποιονδήποτε προπονητή θα ήταν δ΄θσκολο μετά τον Σερ Άλεξ που έγινε θρύλος. Ο Μόγιες έχει αποδείξει στην Έβερτον ότι είναι καλός μάνατζερ, το καλοκαίρι θα είναι σημαντικό γιατί θα φέρει τους δικούς του παίκτες στην ομάδα και θα έχει το στίγμα του στις μεταγραφές.

Είναι υπέροχα στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί οπαδοί της Μάντσεστερ. Με επισκέφθηκαν από την πρώτη εβδομάδα, όταν πήγα στον ΟΦΗ. Και βλέπω μαζί τους σε ένα κλαμπ τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ, αγαπούν το αγγλικό ποδόσφαιρο και το σύλλογο.

Είναι δύσκολη σεζόν για μένα αλλά δεν έχω παράπονο καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας που έχουμε είναι εξαιρετικός. Προσπαθώ να είμαι σε καλή κατάσταση, θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Έχω 3-4 χρόνια ακόμη μπροστά μου, δεν σκέφτομαι να επιστρέψω άμεσα στην Αγγλία, αλλά και δεν θέλω να παίξω σε άλλη ελληνική ομάδα.

Περιμένω με ανυπομονησία να συναντήσω τους παλιούς συμπαίκτες μου και ειδικά τον Φλέτσερ.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα προκριθούμε με Παρί και Μπενφίκα στον όμιλο, αλλά εμείς τους εκπλήξαμε. Όχι, όμως, τους εαυτούς μας γιατί ξέρουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να πετύχουμε κι άλλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ