2014-02-24 12:54:26
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΦΕΝΕΡ!
Ο Ολυμπιακός ξεμούδιασε κόντρα στο Ρέθυμνο και πλέον επικεντρώνονται στον εκτός έδρας αγώνα του με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης πήραν επιβλητική νίκη κόντρα στους Κρητικούς στο ΣΕΦ και πλέον στρέφουν αποκλειστικά το μυαλό τους στη δύσκολη αποστολή τους στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στην τουρκική ομάδα. Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Top 16 θα έχουν στη διάθεσή τους, για πρώτη φορά στη φετινή Ευρωλίγκα, και τον Τζαμάριο Μουν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα ξεκινήσουν σήμερα (24/02), στο ΣΕΦ, την προετοιμασία τους για το ματς με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το οποίο θα γίνει την Παρασκευή (28/02, 19.00) στην «Ulker Sports Arena». Στόχος τους δεν είναι άλλος από το «διπλό», προκειμένου να μην απολέσουν από νωρίς τις ελπίδες κατάκτησης της 2ης θέσης του Ε’ Ομίλου.

Στην πρεμιέρα του Top 16 οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 95-82, ενώ ο μέχρι στιγμής ευρωπαϊκός απολογισμός των αντιπάλων τους είναι 3-4 στη δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου και 8-2 από την κανονική διάρκεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ