2014-02-24 18:00:47
Φωτογραφία για Samsung: Διαθέσιμη η 4.4 KitKat για το Galaxy S4
Κι ενώ βρισκόμαστε στον πυρετό της MWC και την επερχόμενη παρουσίαση του S5,η Samsung φαίνεται ότι παρ΄ όλο την τόσο δύσκολη και φορτωμένη μέρα, δεν ξεχνάει την περυσινή ναυαρχίδα της, Galaxy S4. Ετσι, μετά την αναβάθμιση του S4 με τον Exynos(GT-I9500) σε Android 4.4 KitKat, σειρά έχει η πιο διαδεδομένη έκδοση με τον snapdragon(GT-I9505) με την αρχή να γίνεται σήμερα το πρωί για τις γερμανικές συσκευές.

Η νέα έκδοση φέρνει μικρές αλλαγές στο UI, με την πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή να παρατηρείται στην Status Bar οπού πλέον είναι λευκή, ενώ η συσκευή αποκτά μεγαλύτερη ταχύτητα, συνεπώς και μεγαλύτερο σκορ στα διάφορα benchmarks. Βελτίωση παρατηρείται επίσης και στην οθόνη κλειδώματος, καθώς είναι εφικτή η προσθήκη του εικονίδιου της κάμερας στην lockscreen για γρήγορη πρόσβαση ενώ κάτι νεο έρχεται και στο πληκτρολόγιο της Samsung, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί πια και σε landscape mode. Τέλος, η ασύρματη εκτύπωση και η δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στην εφαρμογή «μηνύματα» ή στο hangouts καθώς και η δυνατότητα να επιλέξεις άλλους launchers μέσα από τις ρυθμίσεις είναι πλέον γεγονός .

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω Kies/OTA για τις συσκευές με γερμανικό filmware, ενώ αναμένεται να φτάσει σύντομα και στις υπόλοιπες χώρες.

Εσείς λάβατε την αναβάθμιση;;
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ