2014-02-24 20:48:30
Φωτογραφία για ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ... ΠΕΣΕΪΡΟ!
Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Πεσέιρο, μίλησε για την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα και την διαιτησία.

Μεταξύ άλλον είπε μιλώντας στον ''Arena FM'':

Για την πορεία του στην Ελλάδα: ''Μου άρεσε η πορεία μου στην Ελλάδα και απόλαυσα την θητεία μου στα ελληνικά γήπεδα και στον Παναθηναϊκό. Βέβαια δεν μπόρεσα να πάρω το πρωτάθλημα, αφού το παίρνει μόνο ο Ολυμπιακός. Η Ελλάδα όπως και η Πορτογαλία έχουν οικονομικά προβλήματα, που επηρεάζουν και το ποδόσφαιρο. Έχω την Ελλάδα στην καρδιά μου και ας μας πήρε το ευρωπαϊκό στην έδρα μας. Πέρασα πολύ καλά εκεί''.

Για την διαιτησία στην Ελλάδα: ''Δεν είμαι σίγουρος τι γίνεται στην Ελλάδα. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν κακές διαιτησίες, αλλού λιγότερες και αλλού περισσότερες. Το ποδόσφαιρο στηρίζεται στους κανονισμούς. Πολλές φορές δεν ευθύνονται οι διαιτητές, αλλά το σύστημα και αυτοί που προσπαθούν να τους επηρεάσουν. Τέτοια προβλήματα υπάρχουν και στην Πορτογαλία και θα πρέπει να λυθούν για να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά.

Στην Ελλάδα ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Δεν είναι καλό ο κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να μην έχει εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Αυτό τον απωθεί να πάει στο γήπεδο και εμποδίζει το άθλημα στην χώρα να προοδεύσει''.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
1942: Η μάχη του Λος Άντζελες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
1942: Η μάχη του Λος Άντζελες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ