2014-02-25 15:13:24
Φωτογραφία για Colpo grosso από την Amazon για να αυξήσει τις πωλήσεις
Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχωρά η Amazon προκειμένου να αποθαρρύνει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν φυσικά καταστήματα πώλησης και να προτιμούν τις αγορές μέσω της δικής της πλατφόρμας διαδικτύου.

Όπως αναφέρει Wall Street Journal, η εταιρεία απέκτησε μια ευρεσιτεχνία με βάση την οποία λαμβάνοντας υπό όψιν στατιστικά στοιχεία από τους πελάτες και επισκέπτες του Amazon.com θα «προβλέπει» τις επόμενες αγορές.

Η πρόβλεψη των επόμενων αγορών θα χρησιμοποιείται ως εργαλείο για να πακετάρονται προϊόντα πριν ... παραγγελθούν. Έτσι η εταιρία με το που ο χρήστης θα αγοράζει το προϊόν θα μπορεί να το αποστέλλει άμεσα με αποτέλεσμα να παραδίδεται ταχύτερα.

Η αύξηση της ταχύτητας παράδοσης των προϊόντων εκτιμάται ότι θα αυξήσει τις πωλήσεις καθώς οι μετρήσεις δείχνουν ότι ένα κομμάτι καταναλωτών δεν αγοράζει από on line καταστήματα λόγω της καθυστέρησης στην παράδοση.

Η εταιρεία εκτιμά ότι η μέθοδος αυτή θα έχει σημαντικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις προϊόντων τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν και να εκδηλωθεί μεγάλη ζήτηση από καταναλωτές όπως τα βιβλία ή τεχνολογικά προϊόντα , τα οποία οι πελάτες της θα θέλουν να παραλάβουν την ίδια ημέρα κυκλοφορίας τους.

Πηγή: fpress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ