2014-02-25 16:44:34
Φωτογραφία για ΣΑΛΙΝΟ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!
Ο Βραζιλιάνος δεξιός αμυντικός του Ολυμπιακού, Λεάντρο Σαλίνιο, δηλώνει πως δεν φοβάται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του.

Άπαντες στο Λιμάνι θέλουν να τα καταφέρουν και να γράψουν ιστορία κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας, και ο Σαλίνο είναι προετοιμασμένος κατάλληλα.

Στηρίζει πολλά στον κόσμο του Θρύλου, αφού δίνει στην ομάδα μια διαφορετική δυναμική και ώθηση στις προσπάθειες των παικτών.

Ιδανικό αποτέλεσμα η νίκη με 1-0, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Θρύλου στην ιστοσελίδα "GE.net:

-Τι έχεις να πεις για την πορεία του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης στη φάση των ομίλων;

-«Ήμασταν σ’ έναν αρκετά σκληρό όμιλο με μεγάλες ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπενφίκα. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλά παιχνίδια και ηττηθήκαμε μόνο από την Παρί».

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για την αναμέτρηση της Τρίτης. Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σ’ αυτόν τον αγώνα;

-«Το φαβορί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και λόγω οικονομικής δύναμης, πάντα θα είναι φαβορί, αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες, θα είναι ένα δύσκολα παιχνίδια και τα δύο. Πρέπει να κάνουμε επίθεση και άμυνα ως ομάδα».

-Με τον τραυματισμό του Ράφαελ, θα είσαι ο μόνος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι της Τρίτης. Για σένα σημαίνει κάτι αυτό;

-«Πιστεύω πως ο Ράφαελ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά εγώ θα αγωνιστώ για μένα και την ομάδα μου, αφού αντιπροσωπεύω τον Ολυμπιακό».

-Αποκλεισμένη από το Κύπελλο Αγγλίας και από το FA Cup, στην έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό;

-«Το Champions League είναι μια διαφορετική διοργάνωση, πιστεύω πως θα έρθουν αρκετά δυνατοί, αφού γνωρίζουν κι εκείνοι πως θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια».

-Για σένα, ποιος είναι το μεγαλύτερο αστέρι της Γιουνάιτεντ; Και ποιο είναι το μυστικό για να το σταματήσετε;

-«Νομίζω πως η Μάντσεστερ δεν έχει μόνο ένα αστέρι στο ρόστερ της, αλλά αρκετούς παίκτες ποιότητας όπως ο Ρούνεϊ, ο Φαν Πέρσι… Είναι διαφορετικοί παίκτες οι οποίοι μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι της ομάδας τους».

-Ποιο θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς;

-«Το ιδανικό θα ήταν η νίκη, όπως επίσης να μη δεχθούμε γκολ στην έδρα μας, αλλά είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορούμε να νικήσουμε με 1-0».

-Με σεβασμό προς τον Ολυμπιακό, ποιες είναι οι προσδοκίες των οπαδών και των Μέσων για τους αγώνες αυτούς;

-«Είναι πολύ ενθουσιασμένοι, οι οπαδοί μας στηρίζουν πάρα πολύ, και με τη βοήθεια τους μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Θα επιστρέψεις στην Βραζιλία πριν σταματήσεις την καριέρα σου; Έχεις εξετάσει το ενδεχόμενο αυτό;

-«Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2016, είχα μερικές προτάσεις, αλλά τώρα αγωνίζομαι στην Ευρώπη και κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω στην Βραζιλία».

-Κατά τη γνώμη σου, ποιες είναι οι κύριες διαφορές και ομοιότητες μεταξύ της Βραζιλίας και της Ελλάδας, τόσο στην νοοτροπία, όσο και στο ποδόσφαιρο;

-«Πιστεύω υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά στην νοοτροπία, διότι η ζωή τους είναι απολύτως διαφορετική από εμάς, αλλά στο ποδόσφαιρο οι Βραζιλιάνοι είναι περισσότερο χαρούμενοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει καλό κοινό».

-Έχεις κάποια ιδιαίτερη αγάπη για κάποια βραζιλιάνικη ομάδα; Θα υποστηρίζεις την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

-«Μου αρέσει η Φλαμένγκο, η Βάσκο Ντα Γκάμα, η Κορίνθιανς και η Ατλέτικο Μινέιρο. Μου αρέσουν αυτές οι ομάδες, έχουν περισσότερους οπαδούς. Η Ελλάδα έχει κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά υποστηρίζω την Βραζιλία, είμαι Βραζιλιάνος σωστά; (γέλια)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ