2014-02-25 21:10:06
Φωτογραφία για Φ. Πατριανάκου για Τρόικα: Το μήνυμα το έχουν πάρει. Η κυβέρνηση θα αποφασίζει για τις πολιτικές
Την πεποίθηση ότι η Τρόικα έχει λάβει το μήνυμα, ότι δηλαδή η κυβέρνηση θα θέτει και θα επιτυγχάνει τους στόχους, όπως επίσης αυτή είναι που θα ορίζει τις πολιτικές μέσω των οποίων θα το καταφέρνει, εξέφρασε η Βουλευτής της Ν.Δ. Φεβρωνία Πατριανάκου, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή "Φαύλος κύκλος" του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, η κ. Πατριανάκου δήλωσε χαρακτηριστικά: "Όλες τις προηγούμενες φορές, επειδή, οι κυβερνήσεις από τότε που υπεγράφησαν τα μνημόνια δεν είχαν επιτυχίες στους στόχους, αναγκαστικά δεχόντουσαν και τις απειλές και τους εκβιασμούς και τις υποδείξεις. Διότι το επιχείρημα το κύριο ήταν ότι δεν εφαρμόζετε σωστά αυτά που έχετε υποσχεθεί, κατά συνέπεια δεν έχετε επιτυχία στους στόχους. Και κάλυπταν τα δικά τους τα λάθη πίσω από την έλλειψη αποτελεσματικής έκβασης των πολιτικών που εφαρμοζόντουσαν. Σήμερα, λοιπόν, έχουμε μία αντεστραμμένη κατάσταση και αυτό νομίζω ότι πρέπει να λάβουν σαν μήνυμα όλοι οι Έλληνες πολίτες.


Η επιτυχία των οικονομικών στόχων που ετέθησαν, η οποία επιτυχία στηρίχτηκε πάνω στις απίστευτες θυσίες του ελληνικού λαού, είναι αυτή ακριβώς που δίνει δύναμη στην σημερινή κυβέρνηση να αντισταθεί σε μία σειρά υποδείξεων πολιτικών, που θεωρούμε ότι δεν είναι συμβατές και σύμφωνες, με την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Και νομίζω ότι πλέον το μήνυμα το έχουν πάρει, ότι η κυβέρνηση θα θέτει τους στόχους, η κυβέρνηση θα επιτυγχάνει τους στόχους, αλλά με ποιές πολιτικές θα το κάνει θα αφορά κατά κύριο λόγο την κυβέρνηση".
e-saloniki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ