2014-02-25 22:06:53
Φωτογραφία για Xαστούκι για το ΠΑΣΟΚ - Ναυάγιο με την Ελιά αρνήθηκε την συνεργασία για τις ευρωεκλογές...!!!
Σε "ναυάγιο" οδηγείται η πολιτική σύμπλευση της "Ελιάς" με το ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας τους για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews ο κ. Βούλγαρης που ηγείται της «Ελιάς» σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και αφού του ανέφερε τις επιφυλάξεις του, στο τέλος δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο ίδιο σχήμα στις ευρωεκλογές.

«Θα παρακολουθούμε το εγχείρημα, αλλά δεν θα κατεβάσουμε υποψηφίους αφού εμείς είμαστε κίνημα» είπε ο κ. Βούλγαρης και συμπλήρωσε «Αυτό δεν σημαίνει πως όποιος από εμάς θέλει να κατέβει υποψήφιος, ότι θα τον εμποδίσουμε».

Στο ΠΑΣΟΚ μετά την εξέλιξη αυτή υπάρχει αναβρασμός και νευρικότητα αφού δεδομένων των δημοσκοπικών ευρημάτων για το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι μια ακόμη αρνητική εξέλιξη.

Το απόγευμα πάντως θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων, πρωτοβουλιών και κινήσεων για την ανασυγκρότηση και ανασύσταση της Κεντροαριστεράς με στόχο την πολιτική συμφωνία του σχήματος που προσωρινά αναφέρεται ως «Ελιά» και την κοινή συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη για τις ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Μαρτίου, στην Αθήνα.


Η συνάντηση της άτυπης οργανωτικής επιτροπής που αποτελείται από αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ, των «58″, της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», της «Δυναμικής Ελλάδας», της «Πρωτοβουλίας Β», «Πολιτείας 2012″, «Μπροστά» και των «Νέων Μεταρρυθμιστών», θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Αθήνας...
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ