2014-02-25 23:23:06
Φωτογραφία για Wedding Planner: Το δεξί χέρι στο γάμο σας!
Η οργάνωση του γάμου είναι συνυφασμένη για τα περισσότερα ζευγάρια με μια αγχωτική και κουραστική κατάσταση. Και δεν έχουν άδικο ως προς αυτό. Η μέριμνα για τη σωστή επιλογή του νυφικού, του catering, του φωτογράφου, τoυ DJ, των δαχτυλιδιών και ούτω καθεξής...

αποδεικνύονται εν τέλει ιδιαίτερα εξουθενωτικές εργασίες. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να αναλάβει άλλος για εσάς την προετοιμασία του γάμου σας; Η ιδέα αυτή ηχεί ιδιαίτερα ανακουφιστικά! Σωστά;

Αυτός λοιπόν που πρόκειται να φροντίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια του γάμου είναι ο λεγόμενος

Πρόκειται για μία τάση που ξεκίνησε στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια ευδοκίμησε και στην Ελλάδα. Το πρόσωπο αυτό παίρνει τον ρόλο του «προπονητή» και είναι εκεί για να αναλάβει όλα τα τυπικά και τις χρονοβόρες διαδικασίες, ώστε ο γάμος σας να καταστεί ο πιο πολυσυζητημένος. Κατά πολλούς αποτελεί πολυτέλεια και περιττό έξοδο η πρόσληψη ενός επαγγελματία. Είναι πράγματι έτσι;


Από μία συμβουλή μέχρι τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του γάμου σας Ο συντονιστής γάμου είναι κατά κάποιο τρόπο ο οδηγός σας. Είναι εκεί για να σας σώσει από το άγχος και να σας δώσει μία μόνο επιλογή, αυτή της απόλαυσης. Συνήθως, τα πακέτα επιλογής που προσφέρουν οι εταιρείες διοργάνωσης γάμου είναι τα εξής: πλήρης διοργάνωση, μερική διοργάνωση και οργάνωση και συντονισμός ημέρας γάμου. Αυτό σημαίνει πως σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες μπορείτε να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς που θα αφορά:

Το σχεδιασμό προσκλητηρίων, τον στολισμό της εκκλησίας και της αίθουσας δεξιώσεων, την επιλογή ποιοτικού catering, μουσικής, φωτισμού και  της πιο εντυπωσιακής τούρτας.

Την προσκόμιση πιστοποιητικών για άδειες γάμου, προτάσεις για χώρους δεξίωσης, επίβλεψη και διοργάνωση της δεξίωσης.

Προτάσεις για την επιλογή νυφικού και του γαμπριάτικου κοστουμιού και την επιλογή στεφάνων, βερών, λαμπάδων κλπ.

Προτάσεις για τον τρόπο άφιξής σας στην εκκλησία (λιμουζίνα, αντίκα κλπ.).

Προτάσεις για επαγγελματίες  μακιγιέρ, κομμωτές και στιλίστες.

Όποιο πακέτο και αν επιλέξετε, από μία συμβουλή μέχρι τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του γάμου σας, η ομάδα εργασίας θα είναι παρούσα εκείνη την ημέρα, ακόμη και μέχρι το τέλος της τελετής. Θα είναι υπεύθυνη για την επίλυση προβλημάτων και να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν θα υποπέσει στην αντίληψή σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Έτσι, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να απολαύσετε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα.

Αναζητώντας τον κατάλληλο διοργανωτή γάμου

Εάν για τον σχεδιασμό του γάμου σας έχετε ορίσει έναν επαγγελματία, ο γάμος να θυμάστε παραμένει δικός σας. Προσοχή, επομένως, στη συνάντησή σας κατά την οποία πρέπει να διατυπώσετε τα θέλω σας και να έχετε διασφαλίσει πως η γνώμη σας έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη. Εξάλλου, ο διοργανωτής γάμου είναι εκεί για να καλύψει τις ανάγκες σας σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας και τις απαιτήσεις σας. Αυτός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιβάλει το όραμά του, ακόμα και αν οι συμβουλές του είναι χρήσιμες και σχετικές. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι ένας καλός ακροατής, προσβάσιμος και διαθέσιμος. Θα πρέπει να αισθάνεστε  άνετα και να εκφράζετε όλες τις σκέψεις σας, ώστε να καταλήξετε σε δημιουργικές λύσεις που θα ανταποκρίνονται στην αισθητική και τη μοναδικότητά σας σε λογικό κόστος.

Συμβουλή

Είναι συχνά προτιμότερο να επιλέξετε κάποιον που διαμένει στην ίδια περιοχή με εσάς, καθώς γνωρίζει την πόλη και ως εκ τούτου συνεργάζεται με τους τοπικούς επαγγελματίες.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης καλό είναι να συλλέξετε πληροφορίες και να διαμορφώσετε μία εμπεριστατωμένη άποψη γύρω από την εμπειρία του στο χώρο και τον αριθμό των  γάμων που έχουν διοργανώσει. Ακόμη, μπορείτε να ζητήσετε να έρθετε σε επικοινωνία με τα ζευγάρια που τον εμπιστεύτηκαν.

Επίσης, θυμηθείτε να ρωτήσετε πόσες εκδηλώσεις πρόκειται να διοργανώσει κατά τη διάρκεια του έτους. Ο διοργανωτής σας θα πρέπει να διαθέσει χρόνο για εσάς και να ακούσει τις επιθυμίες σας με προσοχή.

Η πρόσληψη ενός επαγγελματία δεν είναι πολυτέλεια ούτε περιττό έξοδο. Αρκεί μόνο να αναλογιστείτε πως θα φέρει εις πέρας όλα όσα πρόκειται να του αναθέσετε τη στιγμή που εσείς δεν θα έχετε καμία έγνοια. Επιπλέον, θα εξοικονομήσετε χρήματα από την καλή διαχείριση του προϋπολογισμού σας που θα αναλάβει ο διοργανωτής για λογαριασμό σας. Αυτό σημαίνει πως οι τελικές τιμές που θα επιτύχει με τις επιμέρους υπηρεσίες θα είναι πραγματικά συμφέρουσες και φυσικά δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτές που θα έδιναν σε εσάς αν διαπραγματευόσασταν οι ίδιοι. Εξάλλου, οι συμφωνίες που συνάπτει τον επιτρέπει να διατηρεί πολύ προσιτές τιμές για την αμοιβή του από τα ζευγάρια.

Ένα ακόμα σημείο που δεν είναι αμελητέο

Να έχετε κατά νου ότι εάν κανείς σας ζητήσει ένα μικρό ποσό είναι φυσιολογικό, διότι με κάποιον τρόπο πρέπει να επιβιώσει η επιχείρηση.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σας διασφαλίσουν μια όμορφη ημέρα, σύμφωνα με την εικόνα σας, χωρίς πονοκεφάλους, άγχος και προβλήματα της τελευταίας στιγμής!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ