2014-02-26 07:27:05
Φωτογραφία για Το Nissan GT-R τώρα και σε cabrio!
Τρεις επιλογές δίνει η Newport Convertible Engineering σε όσους θέλουν να μετατρέψουν το Nissan GT-R τους σε cabrio, με ισάριθμες εκδοχές για τη διαμόρφωση του χώρου πίσω από τους επιβάτες.

Όποιος θέλει να μετατρέψει το Nissan GT-R του σε cabrio μπορεί να επιλέξει να έχει ένα μέτριου ύψους roll bar, δύο καμπύλες επιφάνειες που αποτελούν οπτική συνέχεια των καθισμάτων των επιβατών ή τίποτα από τα δύο και στη θέση τους να υπάρχει απλώς ένα επίπεδο πίσω μέρος.

Αν και οι περισσότερες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η καλιφορνέζικη Newport Convertible Engineering είναι αποτελέσματα πειραματισμού στο Photoshop και όχι πραγματικά αυτοκίνητα, δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε ότι πράγματι προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής ενός Nissan GT-R σε cabrio.

Κατά καιρούς η N.C.E. έχει «κόψει» διάφορα ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, από Mercedes-Benz G-Class καιLand Rover Defender μέχρι Porsche Panamera, Aston Martin Rapide και Maybach 62. Αρκετά φαίνεται πώς έχει ασχοληθεί και με το νέο Range Rover, αφού εκτός του cabrio έχει στα σκαριά μια 3θυρη και μια 6τροχη εκδοχή του.

Αν θέλετε κι εσείς να μετατρέψετε το Nissan GT-R σας σε cabrio αλλά δυσκολεύεστε να πάτε μέχρι την Καλιφόρνια, η Newport Convertible Engineering διαθέτει παραρτήματα και πιο κοντά μας: στη Βαρκελώνη και στο Ντουμπάι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ