2014-02-26 08:08:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
Μία συνοπτική παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα σήμερα, Τετάρτη, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ο επικεφαλής της επιτροπής επεξεργασίας του οικονομικού προγράμματος Γ. Δραγασάκης και ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης Γ. Σταθάκης. Και οι τρεις, με πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις τους και συνεντεύξεις έχουν ήδη προσφέρει δείγματα για την φυσιογνωμία και την αναπροσαρμογή των θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με εκείνες της προεκλογικής περιόδου του 2012.

Ο κ. Τσίπρας έχει καταστεί συνομιλητής ευρωπαϊκών κέντρων λήψης αποφάσεων και έχει εκφράσει δημοσίως την θέση περί παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη, ενώ έχει καλλιεργήσει διαύλους επικοινωνίας και όρους συνεννόησης με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο κ. Δραγασάκης, εκφράζοντας την ίδια γραμμή, έχει ταχθεί υπέρ μίας αποσαφήνισης των προγραμματικών θέσεων, ενώ έχει μιλήσει για αυτοσυγκράτηση του κόμματος σε ό,τι αφορά διακηρύξεις και δεσμεύσεις που ενδέχεται να αποδειχθούν ανεδαφικές, ενώ σε σχέση με την τόνωση της επιχειρηματικότητας έχει αναφερθεί στην αναζωογόνηση τομέων που θα μπορούσαν να αποδειχθούν κομβικής σημασίας (νέες τεχνολογίες, αγροτική παραγωγή, καινοτομία, κ.ά.).


Ο κ. Σταθάκης με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του τις τελευταίες εβδομάδες έχει δώσει ένα στίγμα για το πώς αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την παρέμβαση στο σκέλος της φορολόγησης, με πλέον πρόσφατη αναφορά την δέσμευση για ένα αποτελεσματικότερο και πιο δίκαιο σύστημα, χωρίς παρέμβαση στους φορολογικούς συντελεστές.

Η εκδήλωση της Τετάρτης διοργανώνεται από το τμήμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων  (ΜμεΕ) του ΣΥΡΙΖΑ, και έχει θέμα και τίτλο «Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ