2014-02-26 14:05:06
Φωτογραφία για Πυτζάμα Πάρτυ στον ΣΟΨΥ Πάτρας
Την Παρασκευή 28/02/2014 ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία - ΣΟΨΥ Πάτρας θα διοργανώσει το καθιερωμένο «PIJAMAPARTY» στις 6μμ, στα γραφεία του Συλλόγου, Σισσίνη 6. (ΤΗΛ. 2610 621 273).

"Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε, να διασκεδάσετε με τις μουσικές επιλογές του DJ Σάκη Μπονέλη σε ένα party με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Επίσης ο Σύλλογος επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους παρακάτω φοσρείς και πολιτιστικές ομάδες της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας να παρακολουθήσουν μέλη του συλλόγου μας τις πλούσιες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητές τους. Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

Την Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών, για την θεατρική παράσταση «ΦΑΥΣΤΑ» του Μπόστ.Το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας, για την παράσταση «George Dandin» του Μολιέρου.Τους υπεύθυνους του Παιδικού Πατρινού Καρναβαλιού για την παράσταση «Το γέλιο που (δεν) χάθηκε».Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και την ΚΕΔΠ «Καρναβάλι Πάτρας» για την παράσταση «ΜΑΡΙΟΝΈΤΕΣ»Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ για τον αγώνα εντός έδρας ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣΕπίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κρεοπωλείο του ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στο Διάσελο καθώς και τα κρεοπωλεία Πατρών ΠΑΝΙΤΣΑΣ, ΑΦΟΙ ΧΡ. ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΑΠΤΗ, ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΛΑΜ. ΧΡ, ΚΟΚΟΗΣ – ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΤΑΣ καθώς την LOUX – ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ και το Ταχυφαγείο «EXPRESS» που χάρη τις ευγενείς χορηγίες τους διεξήχθη η καθιερωμένη γιορτή της Τσικνοπέμπτης στα γραφεία του Συλλόγου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ