2014-02-26 15:01:16
Φωτογραφία για Τη συνεχή Στήριξή του δηλώνει στους Εργαζόμενους του Φλέμινγκ ο Δήμαρχος Πεντέλης
Αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ με επικεφαλής τον... Πρόεδρο του Σωματείου, επισκέφτηκε στις 20/2/14 το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη και του εξέθεσε την κατάσταση στο νοσοκομείο ΦΛΕΜΙΓΚ στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που γίνονται στην Υγεία και ζήτησαν την παρέμβασή του.

Τοποθετήθηκαν στο Δήμαρχο:

Ø Η απαξίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου με την μετακίνηση κλινικών και προσωπικού σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής (Αγ.Ανάργυροι – ΚΑΤ-Σισμανόγλειο) καθώς και η δυσλειτουργία των κλινικών που παρέμειναν, κυρίως λόγω της μειωμένης στελέχωσης σε επιστημονικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

Ø Συζητήθηκαν επίσης τα σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας του νοσοκομείου στις εφημερίες, που διατηρούμενες δίνουν στην περιοχή τη δυνατότητα ύπαρξης σε εφημερία ακόμη ενός νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών της περιοχής.

Ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία συμφώνησαν ακόμα και σε άλλα δύο θέματα όπως παρακάτω:

ü Α. Στη στήριξη των αρχκών τους θέσεων για ύπαρξη ως Γενικού Νοσοκομείου ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ με εφημερία σε διαφορετικές ημέρες από το Νοσοκομείο Σισμανόγλειο και με στήριξη της στελέχωσής του, χωρίς καμία απόλυση εργαζόμενου.

ü Β. Στην αξιοποίηση της πτέρυγας του Νοσοκομείου ΜΠΟΜΠΟΛΑ ως Νοσοκομείου με δημόσιο χαρακτήρα.

Η σύσκεψη έκλεισε με την έγκριση αμοιβαίου χρονοδιαγράμματος στήριξης των στόχων που τέθηκαν με διαδικασίες και αγώνα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ