2014-02-26 22:04:32
Φωτογραφία για Δήμος Νέας Σμύρνης - Με κοινό ψηφοδέλτιο Σταύρος Τζουλάκης και Στάθης Κούπας...!!!
Γράμμα Αναγνώστη

Τη στήριξη στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Τζουλάκη ανακοίνωσε ο κ. Κούπας, αρχηγός της αντιπολίτευσης.

 

Ευχάριστα τα μηνύματα που έρχονται από τα αυτοδιοικητικά της Νέας Σμύρνης. Φαίνεται, πως οι τοπικοί άρχοντες, πλην της διασπαστικής παραφωνίας του κ. Κουτελάκη, έχουν κατανοήσει ότι η κοινωνία επιθυμεί

και ευνοεί συνεργασίες και πολιτικές συγκλίσεις. Έχει περάσει ανεπιστρεπτί, άλλωστε η εποχή που τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στα αυτοδιοικητικά, το παλαιοκομματικό μοντέλο αυτόνομων υποψηφιοτήτων έβρισκε έρισμα στο λαό. Πλέον, οι τοπικές κοινωνίες ζητούν συνεργασίες και πολιτικές συμπράξεις, με τις οποίες προωθούνται υγιείς πολιτικές και όχι διχασμοί και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Με πολιτική πυξίδα αυτή την επιθυμία των Νεοσμυρνιωτών ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης και ο αρχηγός της αντιπολιτευόμενης παράταξης κ
. Κούπας συμπράττουν σε κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Μαίου. Η συνεργασία αυτή που παλιά θα φάνταζε ως απίθανη, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στην κοινωνία της Νέας Σμύρνης και όλοι συζητούν για τη ευχάριστη εξέλιξη, που μόνο θετικά μπορεί να επηρεάσει την πρόοδο στην περιοχή. Ο κ. Κούπας, ένας έντιμος πολιτικός, με πολυετή προσφορά στα κοινά έθεσε τον εαυτό του και την παράταξή του στη διάθεση του κ. Τζουλάκη, σε μια κίνηση που καταδεικνύει τις ανιδιοτελείς προθέσεις και των δύο ανδρών.

Απ την άλλη ο κ. Κουτελάκης, πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης για αρκετά χρόνια, γνωστός από τη δικαστική του εμπλοκή με το σκάνδαλο του Πανιωνίου, προτίμησε να διχάσει και να διασπάσει την κυβερνώσα παράταξη του δήμου, απ το να συμπράξει πάλι με τον κ. Τζουλάκη. Τον άνθρωπο που τον στήριξε πολιτικά την προηγούμενη τετραετία, σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο, που τον ακολουθούσαν οι δικαστικές περιπέτειές του με το σύλλογο του Πανιωνίου και παρά τις φωνές της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων της κυβερνώσας παράταξης, οι οποίοι εξέφρασαν την άποψη ότι, η παράταξη όχι μόνο δεν πρέπει να διασπαστεί αλλά οφείλει να δουλέψει ενωτικά και με άλλες πολιτικές δυνάμεις, έτσι ώστε να ικανοποιήσει την απαίτηση της κοινωνίας για ευρείες πολιτικές συμπράξεις.

Πληροφορίες από την πλατεία, λένε ότι ο κ. Τζουλάκης κατά την προσπάθειά του για επίτευξη της ευρύτερης δυνατής σύγκλισης των πολιτικών δυνάμεων της περιοχής, με στόχο τη συγκρότηση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου, βρήκε «τοίχο» από τον κ. Κουτελάκη, του οποίου οι φιλοδοξίες και η αδιαλλαξία, όπως φαίνεται, ξεπερνούν το κοινό καλό της Νέας Σμύρνης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, στη Νέα Σμύρνη θεωρείται αξιέπαινη η πρωτοβουλία του Δημάρχου Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκη, να ενώσει τις διαφορετικές και ετερόκλητες δυνάμεις της περιοχής υπό ενιαία παράταξη. Ελπίζουμε η προσπάθειά του να βρει μιμητές.

Αναγνώστης
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ