2014-02-26 23:38:26
Φωτογραφία για Πατρινό Καρναβάλι: Πόσα θα είναι τελικά τα άρματα που θα βγουν στις παρελάσεις του σαββατοκύριακου
Δεκαέξι θα είναι συνολικά τα άρματα του Καρναβαλικού Συνεργείου του Δήμου Πατρέων που θα βγουν στις 2 παρελάσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου της αποκριάς, 1η και 2 Μαρτίου 2014.

Σε αυτά όπως ανέφερε στο thebest η καλλιτεχνική διευθύντρια του Πατρινού Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά συμπεριλαμβάνονται και οι κατασκευές που ήδη βγήκαν και εντυπωσίασαν στο Καρναβάλι των Μικρών την περασμένη Κυριακή.

Μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης – Πατρινό Καρναβάλι κρατούν μυστικότητα ως προς τα φετινά άρματα που θα βγουν στο ξεκίνημα των αποκριάτικων παρελάσεων ενώ δεν επέτρεψαν και σε τοπικά Μέσα ενημέρωσης τις καθιερωμένες φωτογραφήσεις και πλάνα από την προετοιμασία και την εντατική δουλειά που γίνεται στο Καρναβαλικό συνεργείο, θέλοντας προφανώς να κρατήσουν όσο το δυνατόν το στοιχείο της έκπληξης.

Ως γνωστόν η φετινή προετοιμασία δεν ήταν απρόσκοπτη λόγω προβλημάτων που προηγήθηκαν και αποσυντόνισαν σε ένα βαθμό το έργο στο Καρναβαλικό Συνεργείο αλλά και την Κοινωφελή Επιχείρηση - Πατρινό Καρναβάλι.


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος (πέρυσι είχαμε το "τέρας της κρίσης" που αν και πολύχρωμο έμοιαζε λίγο τρομακτικό) θα είναι μάλλον ένας γελωτοποιός – τζόκερ! Το μεγαλειώδες άρμα του βασιλιά καρνάβαλου υπογράφει ο Αλέξης Ασημακόπουλος που είναι από το γειτονικό Αίγιο ενώ την τελική πινελιά και λόγο θα έχει όπως πάντα ο Πέτρος Βρυώνης.

Και φέτος θα είναι έντονο στα άρματα του Καρναβαλικού Συνεργείου, το στοιχείο της σάτιρας.

Να θυμίσουμε ότι φέτος, στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού δεν βγήκε όπως άλλες χρονιές έστω άβαφο το άρμα - κέλυφος του Βασιλιά καρνάβαλου και έτσι η περιέργεια και αδημονία του κόσμου είναι δικαιολογημένα μεγαλύτερη!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ