2014-02-26 23:58:38
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ... ΣΙΤΙ!
Δεν... ξανάγινε! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταργεί τα διαρκείας για το παιχνίδι της με τη Σίτι εφόσον δεν προμηθευτούν οι οπαδοί της εισιτήρια για... τον Ολυμπιακό!

Γενική... κατακραυγή για τη διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" που αποφάσισε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της με e-mail για αλλαγή δεδομένων για τα εισιτήρια των αγώνων με Σίτι και Ολυμπιακό. Οι παράγοντες της Γιουνάιτεντ φοβούμενοι πως το Ολντ Τράφορντ δεν θα γεμίσει στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους μετά την κάκιστη εμφάνιση του Καραϊσκάκη προχώρησαν σε μία ενέργεια που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κόσμου.

Για να μπορέσει κάποιος να δει την αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Σίτι (25 Μαρτίου) είναι υποχρεωμένος να αγοράσει εισιτήριο και για τον αγώνα αυτόν αλλά και για το ματς με τους ερυθρόλευκους (19/3)! Το ίδιο ισχύει και για τους κατόχους διαρκείας, των οποίων τα εισιτήρια θα ακυρωθούν σε περίπτωση που δεν πάρουν εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Το γεγονός αυτό, όπως ήταν φυσικό, εξόργισε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που ειδικά μέσα από τα social media έχουν απευθύνει ένα δριμύ κατηγορώ για την ομάδα τους. Φυσικά και μία τέτοια εξέλιξη δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους «κόκκινους διαβόλους» που συνεχίζουν να βρίσκονται εν μέσω κρίσης και με τον Μόγιες και τα μεγάλα αστέρια του να αμφισβητούνται ανοιχτά και σε μεγάλο βαθμό και από τον Τύπο και από τον κόσμο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ