2014-02-27 00:21:03
Φωτογραφία για Τέλος ο Σκόρδας-Νέο ΔΣ στον Άρη
Η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ με το σχήμα με πρόεδρο τον Λάμπρο Σκόρδα να ανήκει στο παρελθόν.

Παρελθόν αποτελεί το σχήμα της διοίκησης Πρωτοδικείου για την ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Λάμπρο Σκόρδα όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Παράλληλα δόθηκε εντολή να σχηματιστεί νέα διοίκηση με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Στεφανίδη και Βασίλη Φουρλίγκα από πλευράς της ΚΜΑ σε μία γενική συνέλευση όπου παρόντες ήταν 624 μέλη.

Εξ αυτών οικονομικώς τακτοποιημένα ήταν τα 132 και αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να έχουν δικαίωμα ψήφου στην αλλαγή διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Αμέσως μετά ακολούθησε ψηφοφορία για την παύση της διοίκησης Σκόρδα και εν συνεχεία υπερψηφίστηκε η πρόταση για νέα διοίκηση στην ΠΑΕ με τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Βασίλη Φουρλίγκα, Γιάννη Κουζούνια, Ηλία Κουσουνάδη και τον Χρήστο Γρόλλιο (εκτός απροόπτου) ως εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της συγκεκριμένης διαδικασίας υπήρξε νέα παρέμβαση του εκπροσώπου του Super 3 που τόνισε: «Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι οι μεγαλομέτοχοι του Άρη να παραστούν στον οικονομικό εισαγγελέα και να ζητήσουν το άνοιγμα των λογαριασμών όσων υπέγραφαν αυτά τα χρόνια, και των συγγενών πρώτου και δεύτερου βαθμού, όπως και του λογιστή, κ. Κωτσιόπουλου», με τον πρόεδρο της ΚΜΑ Πάναγιώτη Στεφανίδη να επιβεβαιώνει ότι η ενέργεια αυτή έχει ήδη γίνει.

Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος του δ.σ. της ΚΜΑ, Βασίλης Φουρλίγκας, είχε ανακοινώσει τη νέα έγκριση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης στα 7 εκ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 51% των μετοχών.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης, και πριν προτείνει την αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης εξαπέλυσε βολές κατά του σχήματος με επικεφαλή τον Λάμπρο Σκόρδα λέγοντας: «Είναι ντροπή και προσβολή να μην είναι εδώ το δ.σ. της ΠΑΕ Άρης. Δηλαδή θα έρχεται όταν την συμφέρει», λόγω της απουσίας του όπως είχε τονιστεί και μέσω της σχετική ανακοίνωσης που εκδόθηκε χθες.

Ακολούθως ανέλυσε τις προθέσεις της νέας διοίκησης, όπως αυτή προέκυψε σχεδόν δυόμισι ώρες αργότερα, σε μία γενική συνέλευση που ξεκίνησε με καθυστέρηση μεγαλύτερη από δύο ώρες και στο ξεκίνημά της ζητήθηκε να δοθεί απαλλαγή στις διοικήσεις 2012-13.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ