2014-02-27 08:06:10
Φωτογραφία για Χάσμα για τις κεφαλαιακές ανάγκες
Θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες οι διαπραγματεύσεις των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας με τα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος και θα υπάρξει νέο ραντεβού του διοικητή με τους επικεφαλής της τρόικας, είτε την Τρίτη ή την Τετάρτη. Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν ο Γ. Προβόπουλος με τους Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς.

Τα αποτελέσματα των stress test θα δοθούν στη δημοσιότητα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Προβόπουλος παρουσίασε τα αποτελέσματα των stress test με βάση τη μεθοδολογία που ακολούθησε η τράπεζα της Ελλάδος, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΚΤ, βάση των οποίων ο τελικός λογαριασμός για τις κεφαλαιακές ανάγκες του ελληνικού τραπεζικού συστήματος κινείται μεταξύ των 5,5-6 δισ. ευρώ.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν τις επόμενες τέσσερις με πέντε ημέρες, μέχρι δηλαδή το επόμενο ραντεβού, τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας να επεξεργαστούν τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΤτΕ προκειμένου «καλή την πίστη» να έχουν πλήρη εικόνα της μεθοδολογίας που ακολουθήθηκε.

Από την Τράπεζα της Ελλάδος διαμηνύουν ότι ο λογαριασμός κινείται στην περιοχή των 5,5-6 δισ. ευρώ. Θα ακούσουν τις προτάσεις των κλιμακίων, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν υπάρξουν διαφορές θα είναι πολύ μικρές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλημέρα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλημέρα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ