2014-02-27 08:51:16
Φωτογραφία για «ΔΕΝΕΙ» ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Έτοιμος να «δέσει» τον Μίτσελ στο Λιμάνι είναι ο Ολυμπιακός. Δείπνο Μαρινάκη με τον Ισπανό τεχνικό και τον μάνατζέρ του, την ώρα που οι φήμες κάνουν λόγο για νέο διετές συμβόλαιο.

Ο Μίτσελ έχει κερδίσει άπαντες με την προσωπικότητα και τη δουλειά του στον Ολυμπιακό. Θεωρείται και μάλιστα δίκαια πως έχει τεράστιο μερίδιο στη φετινή εξαιρετική πορεία των ερυθρόλευκων, ειδικά στο Champions League και ασφαλώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει καν να σκέφτεται πως μπορεί να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι ο Ισπανός τεχνικός ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν από τις δύο πλευρές για την επέκτασή του για ένα χρόνο. Όμως η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για να αποφασίσει και ήδη έχει κάνει τις κινήσεις της για να... «δέσει» τον Μίτσελ στο Λιμάνι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησε με τον Μίτσελ και τον μάνατζέρ του μετά το θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε εξαιρετικό κλίμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα επί τάπητος τέθηκε και το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν πως εκκρεμούν μόνο οι ανακοινώσεις, ενώ κάποια άλλα σενάρια μιλούν για συμφωνία όχι απλώς για την επόμενη σεζόν αλλά μέχρι το καλοκαίρι του 2016!


Ο Ισπανός τεχνικός είναι απόλυτα ευτυχής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου απολαμβάνει την αναγνώριση και το σεβασμό από τους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά πλέον και από αντιπάλους. Ασφαλώς και θα ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να κάνει ένα άλμα αναλαμβάνοντας την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει στον ορίζονται και για την ώρα ο ίδιος νιώθει απόλυτα «καλυμμένος» στους ερυθρόλευκους, όπως άλλωστε έχει τονίσει πολλές φορές και φυσικά δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει ένα συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ