2014-02-27 09:12:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Κλείνουν οριστικά τα Notos Galleries!
Τα Notos Galleries της Πάτρας κλείνουν οριστικά κι αμετάκλητα!

Η Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου είναι η τελευταία ημέρα που θα λειτουργήσει το κατάστημα της Πάτρας που βρίσκεται επί της οδου Μαιζώνος. Το Σάββατο η διοίκηση ενημέρωσε το προσωπικό του καταστήματος πως θα δοθεί σε όλους ρεπό και απο Δευτέρα ξεκινα η εκκαθάριση.

Το κλίμα αποεπένδυσης συνεχίζεται στην πόλη της Πάτρας με τη μια επιχείρηση μετά την άλλη να βάζουν λουκέτο και μεγάλες αλυσίδες να αποχωρούν από την πόλη. Το τελευταίο «χτύπημα» στην αγορά της Πάτρας έρχεται με την πληροφορία που έκανε λόγο για προετοιμασίες αποχώρησης του γνωστού πολυκαταστήματος καλλυντικών και ειδών γυναικείας και ανδρικής περιποίησης Notos Galleries στην οδό Μαιζώνος απο τις πρώτες φήμες που διέρρευσαν στις 13 Δεκεμβρίου.

Το προσωπικό, που αριθμεί περί τα 20 άτομα, είχε ειδοποιηθεί από τη διεύθυνση της επιχείρησης ότι η εργασία τους θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ έως τα τέλη Φεβρουαρίου, το κατάστημα θα κλείσει.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία φέρεται να μην έφτασε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου για τη μείωση του ενοικίου και γι' αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγορά της Πάτρας.

Οι φήμες περί επικείμενης αποχώρησης της Notos Galleries έχουν φτάσει μέχρι και τον τοπικό Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων, αντιπροσωπεία του οποίου μετέβη στο κατάστημα για να διαπιστωσει τις προθέσεις της διεύθυνσης.

Η αγορά της Πάτρας έχει δεχθεί, τα τελευταία χρόνια, αλλεπάλληλα πλήγματα και αποχωρήσεις μεγάλων αλυσίδων, ειδικά από κλάδους που έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες λόγω της οικονομικής κρίσης.Ειδικά στον χώρο των καλλυντικών, η μεγάλη πτώση του τζίρου έχει χτυπήσει και τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες, μην μπορώντας να ανταποκριθούν στα υψηλά λειτουργικά κόστη, αναγκάστηκαν σε συρρίκνωση δραστηριοτήτων και κλείσιμο καταστημάτων τους στην Πάτρα και την περιφέρεια.

Γιάννης Πομώνης-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ