2014-02-27 15:41:08
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε και διατίθεται το φετινό έντυπο Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2014
Βγήκε από χθες το έντυπο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 το οποίο θα μοιραστεί δωρεάν στους Πατρινούς αλλά και τους επισκέπτες.

Το έντυπο που είναι 12σέλιδο περιέχει χάρτη της Πάτρας, το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, χαιρετισμούς του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά και των επικεφαλής του Καρναβαλιού (τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κωνσταντίνο Τρίγγο και την καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Κουρμπανά) καθώς και τους χορηγούς του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού και πληροφορίες για το Καρναβαλικό Κέντρο που λειτουργεί στην Αγορά Αργύρη.

Επίσης υπάρχει μία ολοσέλιδη αναφορά σε όλους τους συντελεστές της φετινής διοργάνωσης. Για παράδειγμα αναφέρονται τα ονόματα όλων των μελών της Γνωμοδοτικής αλλά και της Κριτικής επιτροπής αλλά και των ανθρώπων που δουλεύουν στο Καρναβαλικό συνεργείο.

Στον σχεδιασμό και κατασκευή των αρμάτων και των καρναβαλικών στοιχείων εργάζονται οι Πέτρος Βρυώνης, Αρετή Σουλιώτη, Δημήτρης Τζουμάνης, Παντελής Χατζόπουλος, Νίκος Λιβάνης, Νεκτάριος Σαρηγιάννης και Γιώργος Θεοδόσης ενώ τον σχεδιασμό του άρματος του Βασιλιά Καρνάβαλου 2014 που θα είναι ένας τζόκερ – γελωτοποιός, έχει κάνει ο Αλέξης Ασημακόπουλος.


Όπως αναφέρει στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γ. Δημαράς, το Πατρινό Καρναβάλι παρακάμπτει τις δυσκολίες, πορεύεται προς το μέλλον και σκορπίζει σε όλους το πνεύμα της ξεγνοιασιάς και της χαράς. Η Πάτρα αντιστέκεται με χαμόγελο, δημιουργία και ζωντάνια!

Οι χορηγοί για φέτος είναι οι εξής.

Mr. Popper είναι ο μεγάλος χορηγός και η Λουξ Cola είναι ο χορηγός της τελετής λήξης. Οι υπόλοιποι χορηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 είναι οι εταιρείες Amstel, ΜΑΧΡΩ, ΠΡΏΤΟ, Ακμή, Εντελβάις, Βερόπουλος, Μύλοι Αχαΐας, Steak υπεραγορά, Ηotel Mediterranee και το ProToTypo.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έντυπο Πρόγραμμα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, διανέμεται δωρεάν ήδη στους επισκέπετες του Καρναβαλικού Κέντρου στο κτίριο της Αγοράς Αργύρη (Αγίου Ανδρέου και Ζαίμη) και αναμένεται να δίνεται και στους ταξιδιώτες στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας και της Αθήνας!

Πάντως σήμερα Πέμπτη 27/2 μέχρι τις 11 το πρωί που ρώτησε το thebest.gr, στα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Αχαίας δεν είχαν ακόμη σταλεί τα προγράμματα του Καρναβαλιού.

Επίσης θα υπάρχει και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης και ενδεχομένως και σε καφετέριες.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ