2014-02-27 16:07:38
Φωτογραφία για Πάτρα: 3.000 σαρακοστιανοί μεζέδες για τους Πατρινούς στα Κούλουμα της Πλαζ! - Δείτε τις εκδηλώσεις
Κρασί, σαρακοστιανοί μεζέδες, λαγάνες, τραγούδι και χορός, συνθέτουν για μια ακόμα «Καθαρή Δεύτερα», το σκηνικό των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων στην πλαζ.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν στις 4.00 το απόγευμα.

Σε αυτές θα συμμετάσχει το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, το οποίο θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς και η ορχήστρα του Κώστα Θεοδώρου.

Παράλληλα θα μοιραστούν 3000 σαρακοστιανά «εδέσματα», (Ταραμάς, Ελιές, Λαγάνα, άφθονο κρασί, μπύρες και Τεντούρα).

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, την Πατραϊκή Οινοποιία, την επιχείρηση παραγωγής οίνου «Φουσέκης» την Τεντούρα «Κάστρο» για την δωρεάν προσφορά κρασιού, μπύρας και Τεντούρας.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο καιρός είναι βροχερός, όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Νίκος Κωστόπουλος, πιθανόν να υπάρξει αλλαγή στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τα καθιερωμένα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας.

Η Πλαζ πάντως αποτελεί πάντα κάθε χρόνο τέτοια μέρα αγαπημένο μέρος των Πατρινών όπου πηγαίνουν με τις οικογένειες και τα παιδιά τους για το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ