2014-02-28 09:28:04
Φωτογραφία για «ΧΟΡΟΣ»... ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ!
Χορός εκατομμυρίων εν όψει στα πόδια του Κώστα Μανωλά!

Δεύτερος… Μήτρογλου μπορεί να γίνει σύντομα ο διεθνής αμυντικός. Η εξαιρετική εμφάνισή του στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε συνδυασμό με τη σταθερά πολύ καλή απόδοσή του στο Champions League από την αρχή της χρονιάς, αλλά και το νεαρό της ηλικίας του, έχουν καταστήσει τον 22χρονο μπακ ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα για τη συγκεκριμένη θέση στην Ευρώπη.

Οι σκάουτερ μεγάλων ομάδων από την Ιταλία και όχι μόνο που βρέθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" σημείωσαν το όνομά του με... μεγάλα γράμματα, ενώ διάσημοι μάνατζερ ρωτούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για να τον… προωθήσουν στους «πελάτες» τους.

Κάποιοι μάλιστα εκτιμούν πως ο Μανωλάς μπορεί να πιάσει το ερχόμενο καλοκαίρι ακόμη και τιμή που θα ξεπερνά τα 10 και ίσως φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ, ποσό τεράστιο αν αναλογιστεί κανείς πως δεν διατίθενται εύκολα τόσο μεγάλα ποσά για τη θέση που αγωνίζεται.

Σε αυτή την περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολο οι ερυθρόλευκοι να κρατήσουν τον παίκτη, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016. Πάντως ούτε ο Ολυμπιακός έχει την πρόθεση να… ξεπουλήσει τον Μανωλά, αλλά ούτε και ο ίδιος βιάζεται να φύγει αν η πρόταση που θα φτάσει δεν τον ικανοποιεί όχι απλώς οικονομικά, αλλά ΚΑΙ αγωνιστικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ