2014-02-28 11:14:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Πόση πληρότητα έχουν τα ξενοδοχεία για το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για το Πατρινό Καρναβάλι, το οποίο παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες παραμένει πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xespao.gr, η πληρότητα στα ξενοδοχεία της αχαϊκής πρωτεύουσας αγγίζουν το 100% για το Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού, στο οποίο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της μεγάλης γιορτής της πόλης.

Χιλιάδες κόσμου αναμένονται να έρθουν από όλα τα μέρη της Ελλάδος και φέτος για να δουν από κοντά τις δύο μεγάλες παρελάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής, και να ζήσουν για λίγο στον ρυθμό της αποκριάς.

Ωστόσο, και φέτος παρατηρείται το εξής φαινόμενο: οι κρατήσεις είναι μόνο για το Σαββατοκύριακο και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει τίποτα, ούτε τις μέρες που μεσολαβούν πριν το διήμερο, ούτε και για την Καθαρά Δευτέρα. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται τα τελευταία χρόνια σε όλα τα ξενοδοχεία της Πάτρας, αλλά και γενικότερα της Αχαΐας.

Όσο για τις τιμές, κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Οι τιμές για μία βραδιά ποικίλουν ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου, ξεκινώντας από τα 20 με 50 ευρώ στα μικρά ξενοδοχεία και φθάνοντας από τα 100 έως τα 150 ευρώ στα ξενοδοχεία πολυτελείας.

Οι κρατήσεις προέρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από την Κύπρο, ενώ πολλές από αυτές είναι μέσω τουριστικών πρακτορείων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ