2014-02-28 13:40:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Δύο ακόμη Μπουρμπούλια, απόψε και την Κυριακή - Δείτε φωτο
Μια ανεπανάληπτη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά πολλοί φίλοι του χορού του Μπουρμπουλιού στο Μεγάλο Μπουρμπούλι που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/2/2014 στην αίθουσα Αίγλη, στην Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Τα ντόμινο πλημμύρισαν από νωρίς κάθε γωνιά της φιλόξενης αίθουσας, με τον χορό και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν! Το εντυπωσιακότερο όμως στοιχείο της βραδιάς ήταν ο σχετικά χαμηλός μέσος όρος ηλικίας, που δείχνει ότι η νέα γενιά, γνωρίζει σιγά σιγά, το σημαντικό αυτό έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού και το κάνει “δικό της”. Ειδικά τα νεαρά ντόμινο, εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους επιδόσεις και ενθουσίασαν με την ζωντάνια τους και τα πειράγματά τους.

Στην εξαιρετική επιτυχία των φετινών Μπουρμπουλιών συμβάλει και η εξαιρετική ορχήστρα του Πατρινού μουσικού Κώστα Θεοδώρου, εμπλουτισμένη με καλεσμένους έκπληξη!

Οι χοροί των Μπουρμπουλιών συνεχίστηκαν χθες Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου με το «Mpourmpouli d’ Amore» και την συμμετοχή της ομάδας «Πιάνω την Ζωή από το Τιμόνι», στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ρόδα, Τσάρκα και Πετάλι» ενώ σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ αναμένεται μια "καυτή" και πολύ κεφάτη χορευτική βραδιά με την συμμετοχή των δημοσιογράφων της Πάτρας, στο λεγόμενο "Μπουρμπούλι News"!


Πληροφορίες και κρατήσεις στο 6987 335 840.

Tα παραδοσιακά Μπουρμπούλια θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 με το 7ο Μπουρμπούλι («Mega Carnival!»).

Παρών στο Μεγάλο Μπουρμπούλι της Τετάρτης ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης - Πατρινό Καρναβάλι Κωνσταντίνος Τρίγγος και ο Κώστας Φουρφουρής.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ