2014-02-28 15:07:32
Φωτογραφία για Έστησαν τον πρωθυπουργό οι υπουργοί του! Έφτασε νωρίτερα για τη σύσκεψη το ΥΠΟΙΚ και περίμενε 15’ λεπτά έξω από γραφείο του Στουρνάρα!
Συνήθως, τα... "καψόνια" στους υπουργούς τα κάνει ο πρωθυπουργός. Αλλά στην Ελλάδα φαίνεται πως όλα γίνονται ανάποδα. Και το απόγευμα της Κυριακής, το καψόνι το έκαναν οι υπουργοί στον πρωθυπουργό. Φταίει λίγο κι εκείνος βέβαια!

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, πριν από τις προγραμματισμένη για τις 18:00 σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή του οικονομικού επιτελείου και των υπουργών Ανάπτυξης και Υγείας ενόψει της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Ο πρωθυπουργός θέλησε να ελέγξει τα... αντανακλαστικά των υπουργών του. Και έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών σχεδόν μια ώρα νωρίτερα, στις 17:05. Όμως δε βρήκε κανέναν εκεί. Και μέχρι να φτάσει η γραμματέας του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα για να του ανοίξει, ο πρωθυπουργός περίμενε 15 λεπτά έξω από το γραφείο του υπουργού. Βρήκε βέβαια την ευκαιρία να έχει μια δεκάλεπτη συνομιλία με τους δημοσιογράφους!

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό απρόοπτο. Έξω από το υπουργείο Οικονομικών συγκεντρώθηκαν οι απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ και επικράτησε ένταση με άνδρες των ΜΑΤ.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ