2014-02-28 16:45:22
Φωτογραφία για Ο δημιουργός του Κάτω Παρτάλι απαντά στην κριτική που δέχεται
Έχει βάλει την υπογραφή του στο Είσαι το ταίρι μου, στα Εγκλήματα και κατά το ήμισυ στο Ντόλτσε Βίτα. Τώρα επέστρεψε με το Κάτω Παρτάλι, το οποίο έκανε τηλεθέαση – ρεκόρ που θυμίζει μόνο αυτή της Eurovision. Όπως καθετί που γνωρίζει επιτυχία, έτσι και το Κάτω Παρτάλι δέχεται τον ανάλογο πόλεμο. Ο Λευτέρης Παπαπέτρου έδωσε τη δική του απάντηση σε αυτό τον πόλεμο και μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που ακούγονται ότι υπάρχουν στην πληρωμή των συντελεστών του σήριαλ.

«Διασκεδάζω που τους τσίτωσα τόσο από το πρώτο επεισόδιο. Με αφορά η γνώμη κάποιων ανθρώπων που εκτιμώ ιδιαίτερα αλλά σίγουρα όχι αυτή, κάποιων πολύ πικραμένων , κυρίως σεναριογράφων αλλά και ηθοποιών που είναι χωρίς δουλειά και που τους φταίνε όλα! Βιάστηκαν πολύ να κρίνουν –προφανώς ενοχλήθηκαν από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο στο δεύτερο και συνέχισαν να μεγαλώνουν!- και δεν περίμεναν λίγο για τις ανατροπές που έρχονται», δήλωσε στο Hello ο σεναριογράφος και συνέχισε:


«Έχω πάρα πολλή δουλειά για να ασχοληθώ με πυρά τέτοιου τύπου. Όλοι έχουν το λόγο τους –ακόμα και το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου- και θα εξηγηθούν όταν πρέπει. Με αφορά ότι κέρδισε και νούμερα και εντυπώσεις, ότι μου τηλεφώνησαν από τον Ant1 για συγχαρητήρια, ότι πηγαίνουμε όλοι στα γυρίσματα με μεγάλο κέφι, ότι συνεργάζομαι με μια ισχυρή ομάδα ικανότατων ηθοποιών και ότι φτιάξαμε μια ευπρόσωπη ελληνική σειρά σε μια εποχή που τα εγχώρια σήριαλ είναι ελάχιστα».

Όσο για τα σενάρια που θέλουν το κανάλι να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται στην πληρωμή των συντελεστών της σειράς, απάντησε: «Προχωράμε κανονικά. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τοποθέτηση προϊόντων και συνεχίζουμε τα γυρίσματα μας χωρίς να έχουμε ή να νιώθουμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν οι πληρωμές, τι να σας πω και εγώ; Εγώ θα ασχοληθώ με το δικό μου σενάριο. Ειλικρινά δεν μπορώ να χάνω άλλο τον χρόνο μου με δημοσιεύματα τύπου “ξεκάνανε τα καναρίνια”. Έχουμε πέντε διαφορετικά για τις σκηνές της Βίκυς, τα οποία δεν σταματούν να κελαηδούν και μόνο κακοποιημένα δεν τα λες».

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ