2014-03-01 01:16:12
Φωτογραφία για Γρεβενά & Ανακατωσιά 2014 [video]
Με την αναπαράσταση του γρεβενιώτιου γάμου από τους μαθητές των Λυκείων της πόλης το πρωί της Παρασκευής συνεχίστηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Γρεβενών, οι οποίες ξεκίνησαν την Πέμπτη με τα φουσκωτά  παιχνίδια που τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία εκεί όπου τα παιδιά διασκεδάζουν δωρεάν, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες. Η κορύφωση του δρώμενου έγινε στην κεντρική πλατεία εκεί όπου πραγματοποιήθηκε παραδοσιακό γλέντι με ήχους χάλκινους και γεύσεις με μανιταροπροϊόντα.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Γρεβενών συνεχίζονται το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 με  Χάλκινες μπάντες, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις γειτονιές της πόλης, για να καλέσουν τον κόσμο σε ένα γλέντι κεφιού, χαράς και «ανακατωσιάς»  στους κεντρικούς πεζοδρόμους, περιμετρικά της πλατείας.

Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 θα ανάψουν οι φανοί στις γειτονιές της πόλης  και σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Την Καθαρή Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014 θα αποχαιρετήσουμε  την αποκριά με «Κούλουμα» στην Πλατεία Λαχαναγοράς με παραδοσιακή φασολάδα και λαγάνες.
greveniotis.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ευδιάκριτα μέτωπα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ευδιάκριτα μέτωπα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ