2014-03-01 10:14:43
Φωτογραφία για «ΚΟΚΚΙΝΟ»... ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
Μόνο η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούν να ανταποκριθούν στις (οικονομικές) απαιτήσεις που υπάρχουν για τον Κώστα Μανωλά, όπως γράφει σήμερα η "SportDay".

Σε μία περίπτωση ανάλογη με εκείνη του Κώστα Μήτρογλου μπορεί να εξελιχθεί το καλοκαίρι που μας έρχεται ο Κώστας Μανωλάς.

Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν, καταφέρνοντας να βάλει «στοπ» στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Ολλανδός φορ, όμως, δεν είναι ο μόνος που σταμάτησε ο 22χρονος διεθνής αμυντικός, αφού και στους ομίλους, είχε καταφέρει να έχει το ίδιο καλές εμφανίσεις κόντρα στον Καρντόσο της Μπενφίκα και τον Μίτροβιτς της Άντερλεχτ, χωρίς μάλιστα να τους κάνει ούτε ένα φάουλ!

Όλα αυτά τα έχουν δει ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Μανωλά. Μάλιστα, τον Γενάρη η Νάπολι κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, όμως η απάντηση των ερυθρόλευκων ήταν άμεσα αρνητική.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό θα είναι διψήφιο – ίσως να φτάσει και τα επίπεδα της μεταγραφής του Μήτρογλου στη Φούλαμ – αφού μιλάμε για έναν από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή κεντρικούς στην ηλικία του διεθνή αμυντικού στην Ευρώπη.

Η στήλη «Τρελός του χωριού» αναφέρει ότι δύσκολα θα επιστρέψουν με νέα πρόταση – και στα επίπεδα που προαναφέρθηκαν – οι Ναπολιτάνοι.

Πιο πιθανός προορισμός για τον Κώστα Μανωλά μοιάζει η Αγγλία, αφού μόνο η Λίβερπουλ και η Γιουνάιτεντ – που έχουν «τσεκάρει» αρκετές φορές τον παίκτη – έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν ένα τέτοιο ποσό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ