2014-03-01 10:55:54
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ... «ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ» ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Σε δύο σημεία στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, θεωρώντας τον δυνατό στα στημένα.

Ο προπονητής των "πράσινων" έχει αφιερώσει πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας για να προετοιμάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θέλει να τους δώσει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του ματς.

Μάλιστα, έχει κάνει... ιδιαίτερα στον Μπεργκ, στον οποίο ποντάρει πολλά για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. «Κοίτα μην εκνευριστείς στο ματς και δώσεις δικαιώματα. Σε θέλω ήρεμο. Είσαι έμπειρο κι έξυπνο παιδί εσύ, κοίτα μην την πατήσουμε. Και κλοτσιές να φας, μην αντιδράσεις. Παίξε την μπάλα σου», του ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» της εφημερίδας «SportDay».

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός έδειξε στους παίκτες του, πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, βίντεο με φάσεις από τον Ολυμπιακό από τα τελευταία του παιχνίδια, στα οποία δεν υπήρχε ο Μήτρογλου, ενώ περιέχονταν και φάσεις από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Ο 41χρονος τεχνικός στάθηκε σε δύο σημεία, όπου θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός. Στα άκρα των ερυθρόλευκων, όπου θα παίξουν δύο εκ των Κάμπελ, Πέρεζ και Φουστέρ τους οποίους θα μαρκάρουν οι Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος, με βοήθειες από τα χαφ.

Επιπλέον, τους μίλησε αρκετά, σταματώντας αρκετές φορές το dvd για τα στημένα των ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι γίνονται επικίνδυνοι μέσω των κόρνερ και των φάουλ, έχοντας παίκτες καλούς στο ψηλό παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ