2014-03-01 11:54:28
Φωτογραφία για ΚΕΡΚΥΑ - Ανακοίνωσε επίσημα υποψηφιότητα ο δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής ...!!!
Την εκ νέου υποψηφιότητά του ανακοίνωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής, 

την ώρα που το σώμα συζητούσε το θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ και των κινητοποιήσεων που προετοιμάζονται.

Ο κ. Τρεπεκλής, παίρνοντας το λόγο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, καταχειροκροτούμενος από σύσσωμη τη δημοτική του ομάδα.

Βολές κατά κυβέρνησης για το χαράτσι

Λίγο πριν ανακοινώσει το ότι θα είναι υποψήφιος, αναφερόταν στις ενέργειες που ο ίδιος και η δημοτική αρχή έχουν κάνει προς την κυβέρνηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να σταματήσει η υπερχρέωση εκατοντάδων νοικοκυριών της Κέρκυρας με διπλό και τριπλό χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ:

«Έχουμε μιλήσει με όλους, με τον Υφυπουργό, το Γ.Γ. Εσόδων, έχουμε στείλει πάρα πολλές επιστολές χωρίς ανταπόκριση, στείλαμε επιστολή ακόμα και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, δώσαμε και ένα εύλογο χρονικό περιθώριο αλλά έχουμε εισπράξει αδιαφορία
. Δεν φαίνεται να τους απασχολεί», τόνισε ο κ. Τρεπεκλής ο οποίος αναρωτήθηκε τελικά ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα αφού σίγουρα δεν την κυβερνά αυτή η κυβέρνηση που έχουμε: «Δεν μας ακούνε σε τίποτα και δεν συνδράμουν πουθενά. Δεν έχουν αυτή την αντιμετώπιση μόνο στην Κέρκυρα, αν ήταν το θέμα ο Τρεπεκλής και ήταν αυτός κακός δήμαρχος τότε αυτό δεν θα συνέβαινε σε πάρα πολλούς δήμους σε όλη τη χώρα».

Πολιτικές αιχμές από Τρεπεκλή

Μάλιστα, σε μία αναφορά με σαφείς πολιτικές αιχμές υποστήριξε ότι ορισμένοι στα κέντρα λήψης αποφάσεων μπορεί να μην τον θέλουν δήμαρχο επειδή από την αρχή της θητείας του εναντιώθηκε στην κυβέρνηση σε μία σειρά σοβαρών και κομβικών ζητημάτων που επιχείρησε να περάσει η πολιτική ηγεσία της χώρας. «Γιατί νομίζετε ότι μου αντιτίθενται σε όλα; Γιατί πήγα ενάντια στα χαράτσια από την αρχή δημιουργώντας μάλιστα και το γραφείο υπέρ της νομικής στήριξης των δημοτών, τους εναντιώθηκα στα σχέδια που έκαναν με την Τράπεζα Πειραιώς για να πάρει το Νέο Φρούριο και να το μετατρέψει σε μουσείο της Τράπεζας, τους πήγα ενάντια στο να πάρουν από το Δήμο την Πινακοθήκη στα Ανάκτορα χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε καν τι σχέδια είχαν για αυτή, έχω εναντιωθεί στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου και των λιμανιών, πηγαινοερχόμουν στην Αθήνα και εναντιώθηκα στην υπόθεση των ορφανών λιμανιών που επιμένουν να τα χαρακτηρίζουν ορφανά και δεν δέχονται την πρότασή μας να τα αναλάβει η Τ.Α. για να μπορούν να έχουν ένα μέλλον. Επειδή εναντιωθήκαμε σε όλα αυτά, κάποιοι μπορεί να μην με θέλουν ούτε δήμαρχο. Δεν χρειάζομαι χρίσματα, τη στήριξη μου τη δίνει ο κόσμος αλλά και η δημοτική μου ομάδα που είναι όλη εδώ. Δεν έχω να ρωτήσω κανέναν, ανακοινώνω ότι θα είμαι και πάλι υποψήφιος».
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ