2014-03-01 13:00:48
Φωτογραφία για Πόλεμος Κωστόπουλου-Μουτσινά για μια θέση στο Mega! - Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από την κόντρα των δύο παρουσιαστών!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή την ζωή. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό ο Πέτρος Κωστόπουλος τελειώνει από το πρωινό του Mega καθώς τα νούμερα είναι απογοητευτικά. Η Ζέτα Μακρυπούλια φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει από τη νέα χρονιά την παρουσίαση και ο κολλητός της, Νίκος Μουτσινάς, ήδη ξερογλείφεται για την θέση.

Ο τελευταίος αποτελεί ήδη "ξένο σώμα" από τον Alpha (λόγω των χαμηλών πτήσεων της εκπομπής του) και καλοβλέπει την επιστροφή του στο Πρωινό του Μεγάλου Καναλιού. Μόνο τυχαία δεν είναι και τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς για τα νούμερα τηλεθέασης του πρωινού όπως επίσης και η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου που έδειξε φανερά την ενόχλησή του:

«Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι δεν έπαιρνε τα νούμερα που ήθελε, δεν έφερνε χρήματα, μια εκπομπή που κοστίζει... Ο Νίκος πολλές φορές αναφέρθηκε σε άλλες εκπομπές που κάνουν 20%, 25%, 28% και έλεγε μήπως δεν πάνε καλά. Όταν η εκπομπή στην οποία παίζει είναι του 10%, 11%, 14% προφανώς με τα δικά του κριτήρια δεν πάει καλά..», είχε πει ο Πέτρος Κωστόπουλος.


Χθες, μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι "τσιτωμένος" και σήμερα, ο παρουσιαστής του Πρωινό mou προχώρησε σε νέα, σκληρή απάντηση: «Νίκο, δεν είμαι τσιτωμένος, μια χαρά είμαι! Εσύ καλά είσαι; Μουτς! Μουτσινάς! Μια χαρά είμαι εγώ αγοράκι μου! Έλα να σου εξηγήσω! Γιατί, αναρωτήθηκε αν είμαι τσιτωμένος ο Νίκος ο Μουτσινάς στην εκπομπή χθες. Απλώς είμαι δυστροπικός στην κάμερα Νικολάκι μου. Αν έρθει η κάμερα ξαφνικά είμαι δυστροπικός, Εγώ είμαι με το Νίκο, άλλωστε, χρειάζεται στήριξη» Πηγή: athensmagazine
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ