2014-03-01 14:43:00
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... «ΤΕΛΙΚΟΣ» ΜΕ ΑΡΜΑΝΙ!
Περιπλέχθηκε η κατάσταση στον Ε’ Όμιλο του Top 16 της Ευρωλίγκας, με την ολοκλήρωση των αγώνων της 8ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Με το Βασίλη Σπανούλη παροπλισμένο εξαιτίας τραυματισμού οι Πρωταθλητές Ευρώπης πάλεψαν μέχρι τέλους για το «διπλό», αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από την «Ulker Sports Arena».

Πλέον, η εντός έδρας αναμέτρησή τους με την Αρμάνι Μιλάνο, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (06/03, 21.00) στο ΣΕΦ, αποκτά το χαρακτήρα... τελικού. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα υποχώρησαν στην 3η θέση και ισοβαθμούν, τώρα, με τη Φενέρ και τον Παναθηναϊκό. Εφόσον δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκρισή τους στα πλέι οφ, αλλά και από τη στιγμή που επιθυμούν να διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες κατάκτησης της δεύτερης προνομιούχου θέσης του ομίλου τους, θα πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε τους Ιταλούς.

Η αποστολή θα επιστρέψει σήμερα από τη γείτονα χώρα και στο μυαλό της υπάρχει αγωνία και για το Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έπαιξε απέναντι στους Τούρκους εξαιτίας έντονων ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθούν η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ο τρόπος αποθεραπείας του και το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός παρκέ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ