2014-03-01 15:20:42
Φωτογραφία για ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ : ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ
Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά και για το μεγεθός της μίλησε στον "Sentra 103,3", ο Χρήστος Πατσατζόγλου.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε επίσης και για τον επαναληπτικό στο "Όλντ Τράφορντ".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού: «Ναι, είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία. Όχι μόνο ως νίκη, αλλά και ως απόδοση. Είναι μια νίκη που έκανε περήφανους όλους τους Ελληνες. Οι παίκτες έβγαλαν τα πάντα. Ταλέντο, πάθος, θέαμα, ήταν όλοι τους υπέρχοι.. Ηταν μια τεράστια νίκη, συγχαρητήρια, αλλά ας το κρατήσουμε εδώ. Υπάρχουν άλλα 90 λεπτά που είναι σημαντικά και θα είναι πολύ δύσκολα».

Για το πώς ο Μίτσελ έστησε τον Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και στον Μίτσελ. Διάβασε το παιχνίδι πολύ καλά και έστησε υπέροχα την ομάδα σε όλες τις γραμμές. Ηταν όλοι πολύ διαβασμένοι και τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα και στα 93 λεπτά. Μπράβο τους για τα πρώτα 90 λεπτά. Αλλά το ξαναλέω, ότι στο δεύτερο παιχνίδι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».


Για το πώς θα πρέπει να παίξει στον επαναληπτικό ο Ολυμπιακός: «Θα πρέπει να μπει συγκεντρωμένος, ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά. Η Μάντσεστερ θα είναι πολύ διαφορετική και δεν θα εμφανιστεί όπως στο Καραϊσκάκης. Στο γήπεδο τους οι Άγγλοι μεταμορφώνονται. Αν ο Ολυμπιακός πετύχει ένα γκολ θα είναι ευχής έργον και μετά η πρόκριση θα είναι σχεδόν σίγουρη γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί τέσσερα γκολ. Θα πρέπει και οι 11 να είναι συγκεντρωμένοι και να βοηθάει ο ένας τον άλλον, ενώ αμυντικά ο Ολυμπιακός θα δεχθεί μεγάλη πίεση»

Για το 2-0 και αν είναι σκορ ασφαλείας: «Το παν στους διπλούς αγώνες είναι να μην δέχεσαι γκολ στην έδρα σου με τίποτα. Το 1-0 και το 2-0 είναι ό,τι καλύτερο όμως και αν δεν πετύχεις γκολ δεν πρέπει να δεχθείς. Ετσι στο επόμενο ματς εκτός, αν πετύχεις ένα γκολ εσύ, όλος το βάρος το έχει η άλλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός τα έκανε όλα πολύ καλά, πέτυχε δύο γκολ και δεν δέχθηκε κανένα».

Για το πώς πρέπει ο Ολυμπιακός να διαχειριστεί αυτή τη νίκη: «Πρέπει να την ξεχάσει αμέσως την επόμενη μέρα. Αλλωστε την Κυριακή έρχεται ένα πολύ μεγάλο ματς όπως είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το ματς με την Μάντσεστερ πρέπει να το αφήσουν πίσω και να ενασχοληθούν όταν έρθει το τελευταίο τριήμερο πριν το παιχνίδι».

Για το ποιοι παίκτες ξεχώρισαν: «Ο Μανωλάς ήταν κυρίαρχος, δεν έχασε ούτε μία διεκδίκηση, ήταν πολύ καλός. Από το κέντρο και προς τα μπροστά βοήθησε πολύ ο Ντομίνγκεζ και έδωσε το κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να προσβάλλω τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού που ήταν πολύ καλοί, όμως για μένα αυτοί οι δύο ξεχώρισαν»

Για το πώς αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής μετά από τέτοιες νίκες και αν αλλάζει επίπεδο: «Ναι αλλάζει επίπεδο. Όπως πχ στη νίκη που είχαμε κάνει επί της Βέρντερ Βρέμης και ήμουν παρών. Ημουν τυχερός γιατί είχα βάλει το 1 από τα τρία γκολ με τους Κοβάσεβιτς και Στολτίδη να βάζουν τα άλλα δύο. Αλλάζουν πολλά μετά από μια τέτοια νίκη η οποία έχει γίνει ειδικά σε επίπεδο Champions League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ