2014-03-01 19:10:29
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 4ΑΡΑ... ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Και που είστε ακόμη Βαριά έπεσε η 4άρα που έριξε οι νέοι του Ολυμπιακού σε αυτούς του Παναθηναϊκού στα πράσινα ΜΜΕ... Πάντως το γεγονός ότι χαρακτηρίζουν... κολακευτικό το σκορ για την ομάδα τους, είναι καλό σημάδι...

Ας τα δούμε αναλυτικά...

leoforos.gr : Ντροπιαστική ήττα

Ποτέ δε βρέθηκαν στο Ρέντη οι Νέοι του Παναθηναϊκού που ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0 χωρίς να απειλήσουν στιγμή τον Ολυμπιακό.

Μία λέξη μπορεί να περιγράψει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι τον Νέων στο Ρέντη. Απογοητευτική! Αυτή ήταν η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου που έδειχνε να μην έχει πάει ποτέ στο Ρέντη και γνώρισε την ήττα με κάτω τα χέρια με 4-0 από τον «αιώνιο» αντίπαλο και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τις όποιες της ελπίδες για διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

prasinanea.gr : Δεν εμφανίστηκαν ποτέ

Πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός Κ20 παραδόθηκε με τη σέντρα στον Ολυμπιακό και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.


Μόνο "και σώματι" παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός Κ20 στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού "ψυχή τε" έμεινε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και αγνόησε το ματς... Αποτέλεσμα ήταν να γνωρίσει βαριά ήττα με 4-0 και μάλλον να αισθάνεται κολακευμένος από το σκορ...

Σε όλη το παιχνίδι οι κόκκινοι έμπαιναν όποτε ήθελαν στην περιοχή των πράσινων, έμεναν αμαρκάριστοι και σε μερικά διαστήματα, δημιουργούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

prasini.gr : «Βαριά» ήττα στο Ρέντη!

Αγνώριστοι παρουσιάστηκαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού σήμερα και… μοιραία ηττήθηκαν με 4-0 από εκείνους του Ολυμπιακού, εκτός έδρας.

Μια «βαριά» ήττα, με σκορ 4-0, γνώρισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού από τους αντίστοιχους Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ20 της Σούπερ Λίγκας…
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ