2014-03-01 20:05:22
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΝΤΕ ΧΕΑ!
Απίστευτο ποδόσφαιρο και στήσιμο στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό την Τρίτη, όπου επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει πλέον πολλές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι άφησαν άφωνη όλη την Ευρώπη με τα κατορθώματά τους, γεγονός που ανάγκασε τον Ντε Χέα να παραδεχτεί την ανωτερότητά τους, χαρακτηρίζοντας μάλιστα φαβορί τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «Real News»

Για το 2-0 από τον Ολυμπιακό: «Κάναμε πραγματικά ένα πολύ κακό παιχνίδι και χάσαμε δίκαια. Την άξιζε αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός».

Για το αν αισθάνθηκε έκπληξη με την εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Όχι, δεν ήταν έκπληξη για μένα ο Ολυμπιακός. Ήξερα πως ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Γνώριζα αρκετά πράγματα. Είχα δει αρκετά παιχνίδια τους. Ειδικά στο γήπεδό τους ήξερα κι εγώ, όπως και όλοι στην ομάδα μου, ότι είναι αρκετά επιθετικοί. Ξέραμε πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει γι' αυτούς ο κόσμος τους. Ότι θα τους... σπρώξει στη νίκη και να κάνουν ένα καλό και επιθετικό παιχνίδι. Δεν αισθάνθηκα καμία έκπληξη, είδα αυτά που περίμενα».


Για τη ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ: «Προφανώς και η κατάσταση έχει δυσκολέψει πια για μας. Παίζουμε όμως τη ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ, το γήπεδό μας, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε. Έχουμε πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε».

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός πια, όχι εμείς. Με 2-0 το σκορ υπέρ τους είναι λογικό να είναι το φαβορί. Σε τέτοιες, νοκ άουτ, φάσεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς δίνει σαφές προβάδισμα στον νικητή».

Για τον φίλο του, Ρομπέρτο: «Παίξαμε δύο χρόνια μαζί στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι πολύ καλός φίλος μου ο Ρομπέρτο αλλά είναι και πολύ καλός τερματοφύλακας και το έχει αποδείξει και με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έχει υπογράψει μεγάλο συμβόλαιο με την ομάδα γιατί είναι ευτυχισμένος εδώ και θέλει να μείνει χρόνια. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας και ο Ολυμπιακός τυχερός που τον έχει. Τού εύχομαι τα καλύτερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ